SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeşilyurt'un Sorumluluğu Arttı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bölgesel Amatör Futbol Liginde  ( BAL ) mücadelesine devam edecek olan Yeşilyurtspor’un yol haritasını belirlemek için Yönetim Kuruluyla istişare toplantısı yaptı.

Yakınca’da bulunan Kulüp İdari Binasında yapılan toplantıda Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, 2.Başkan Eyüp Bolat ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Geride bıraktığımız sezon son haftalarda büyük bir çıkış yakalayarak ligde tutunmayı başaran Malatya Yeşilyurtspor gelecek sezon aynı sıkıntıları yaşamamak için bu kez ince eleyip sık dokuyor. Turuncu yeşilli takımda sezonun tamamlanmasının ardından Dursun Cumali Sucu Başkanlığındaki Yönetim ve Mustafa Taşar önderliğindeki teknik heyet üst üste toplantılar yaparak iç ve dış transferi görüşüp, yeni sezon planlamalarıyla ilgili bir takım kararlar almıştı.

Eylül ayında başlayacak olan Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2015-2016 Futbol sezonu öncesinde kulübün bütçesi ve yeni sezon planlamasının ele alındığı toplantıda öncelikle Kulüp Başkanı Sucu, Kulübün ekonomik durumu, geçen sezonki gelir-gider harcamaları ve yeni sezon için oluşturulması planlanan kadro ve bütçe üzerine Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a detaylı bir rapor sundu.

Kulübün hedefleri ve planlamasına ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerini tek tek dinleyen Belediye Başkanı Polat, geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da takımı desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan seçildikten sonra sportif anlamda yatırımları ve destekleriyle öne çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, Yeşilyurtspor’un Malatya Futboluna katkı sağlamak için kurulduğunu, bu hedefin yeni sezonda da devam edeceğini söyledi.

Yeni Malatyaspor’un Şampiyon olmasından sonra Malatya Futboluna katkı sağlamak adına oluşturulan Yeşilyurtspor’un aynı vizyon ve misyonla yola devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Polat, “Yeni Malatyaspor’un şampiyon olup 1.Lige yükselmesinden sonra Yeşilyurtspor’un sorumluluğu arttı. Geçen sezonki mücadeleden dolayı sizleri, teknik ekibi ve futbolcularımızı içten kutlarım. Yeni sezonda da aynı düşünceyle hareket ederek Yeni Malatyaspor’u destekleyen, Malatya Futboluna katkı sağlayacak kulüp olmaya devam edeceğiz. Bunu sağlamak içinde bizde geçen sezon olduğu gibi yine taşın altına elimizi koyacağız ve gereken ne varsa yapılacaktır. Kulübümüzü destekleyemeye devam edeceğiz” dedi.

Yeşilyurtspor’un alt yapısı sağlam bir kulüp olması için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Polat, “Yeşilyurtspor’un kalıcı başarılar elde etmesi için öncelikle tesisleşmesine önem veriyoruz. Bir yandan Kulübümüzü alt yapısı sağlam, tesisleşen, günümüz futbol yapısına uygun bir hüviyete kavuşturma yolunda çalışmalar yaparken, diğer yandan da yeni sezonda üst sıralarda mücadele edecek, güçlü bir kadro kurulması gerekiyor. Kurulacak kadromuz yeni sezonda bize yakışan ve hedeflerimize uygun sonuçlar alacak düzeyde olmalıdır, şimdiden yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum “ dedi.

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurtspor’u sahiplenen ve her türlü desteği veren Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a Yönetim Kurulu adına teşekkür etti.

Başkan Sucu, Yönetim Kurulu olarak kulübün belirlenen çizgide ilerleme için çaba harcadıklarını, yeni sezonda ortaya koyulan hedefleri hayata geçirmek içinde güçlü bir kadro kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız