SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yetenek Avcısı' Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:02:54
'Yetenek Avcısı' Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca yürütülen "Yetenek Avcısı" projesi kapsamında Pazartesi günü İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde spor etkinlikleri gerçekleştirilecek.

"Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde yürütülen ‘’YETENEK AVCISI’’  projesi kapsamında 30 Eylül 2013 tarihinde saat 15:00’ da İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde çeşitli spor branşlarında etkinlikler düzenlenecektir.

Düzenlenecek olan ‘’YETENEK AVCISI’’ projesine ve etkinliklere tüm halkımız davetlidir."

PROJE..

Gençlik ve Spor Bakanlığı, yetenekli sporcu adayları ve ebeveynlerini olimpik branşlarla tanıştırarak Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı tesislerden nasıl faydalanabileceklerini anlatabilmek için "Yetenek Avcısı" adlı proje kapsamında  çeşitli etkinlikler düzenliyor. Projenin amacı, 81 ilde yetenekli sporcu adayları ve ebeveynlerini olimpik branşlarla tanıştırarak Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı tesislerden nasıl faydalanabileceklerini anlatabilmek için alışveriş merkezlerinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. İllerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri antrenörlerince proje kapsamında bütün spor branşlarının tanıtımı sporcuların gösterileri ile yapılıyor. İnsanlar her türlü branşı tanıma imkanı buluyor. Federasyonlar stant açarak branşlar hakkında bilgi veriyor. Aileler istedikleri spor branşları hakkında bilgi alarak istediklerine kendileri veya çocukları için kayıt yaptırabiliyor. Yetenekli, hevesli kişileri tespit edip sporu kitlelere ve tabana yaymak hedefleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız