SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeter ki Bizi Destekleyin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:32
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarına hız verdi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Avukat Kurtar Kaya beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ile Malatya Paşaköşkü Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Paşaköşkü Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaya burada yaptığı açıklamada seçilmesi halinde Battalgazi İlçesi'nde gerçekleştireceği projelerden bahsetti. 

Kaya şunları söyledi: "Bu dönemde sizlerin oylarıyla talip olduk belediye başkanlığına. Biz kimseden emir almayacağız,  Bizim emir alacağımız tek yer vardır. O da sizlersiniz. Seçilmemiz halinde sizler ne derseniz, sizlerle birlikte Battalgazi İlçemizi en iyi yerlere taşımaya çalışacağız. Bizde bu bilgi, irade var yeter ki siz yanımızda olun yeter ki sizler bizi destekleyin. Birlikte aşamayacağımız, yıkamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bizlerde gittiğimiz yerlerde bizim yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. 

Biz yerel yönetime talip olduk. Bizim diğer partilerden farkımızı sizler çok iyi biliyorsunuz. Bizler belediyeciliği sizlerin emrine amade edeceğiz. Battalgazi'yi sizlerle beraber yöneteceğiz.  Her kesim için projelerimiz var.  Yaşlılarımız için konuk evleri yapacağız. Engelli vatandaşlarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için projelerimiz var. Gençler işsizlik problemi yaşıyorlar, bizlerde bunu çözeceğiz. Bunu da en kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Belediyeciliği diğer beceriksizlerin yaptığı gibi bir yönetim anlayışından çıkarıp, işletmeler kurarak, kayısı üreticileri için soğuk hava depoları kurarak bu mağduriyeti engellemek için her türlü gayreti sarf edeceğiz. "

Cumhuriyet Halk Parti Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'da Paşaköşkü Mahallesinde yaptığı konuşmada yerel seçimlerin önemine değindi.

Kiraz şunları söyledi: "Bu önümüzde ki yerel seçimi sadece bir yerel seçim olarak değerlendirmiyoruz. Hukuk, yargı, barış ve kardeşlik anlamında ciddi sıkıntılar var. Bu seçimleri de bu sıkıntıları engellemek konusunda önemli görüyoruz. "

"Bizler sorumluluğumuz gereği daha dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Hep iyi kadrolar oluşturup iyi adaylar bulmaya çalışıyoruz. Burada yani Battalgazi İlçesi'nin nüfusu üç yüz bin oldu. Bu ilçede genç bir arkadaşımız, Bu mahallede yetişmiş bir arkadaşınız, avukat olan arkadaşımız önümüzde ki dönemde Battalgazi'ye hizmet edebilmek için Paşaköşkü Mahallesine hizmet edebilmek için yola çıktı. Kendisine desten vereceğine inanıyorum. "

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise yaptığı konuşmada 17 Aralık operasyonuyla ilgili olarak iktidar partisini sert bir dille eleştirdi.

Vekil Ağbaba şunları söyledi: " Bizler evlerinde ayakkabı kutuları çıkmak zorunda kalanları anlatmak zorunda değilim. Ben kolunda 700 Bin Dolarlık saati anlatmak zorunda değilim. Ben oğluna yüz bin dolarlarca rüşvet vermiş ve hala paralel devlet diyen bir genel başkanı anlatmak zorunda değilim. Milletvekili olan bazı kişilerin hiç bir şeyi yokken şuanda milyonlarca dolara hükmeden hırsızları anlatmak durumunda değilim. Benim işim rahat, benim işim kolay, Allah AKP milletvekillerine yardım etsin. Çünkü onların işi zor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismini bilen var mı? Peki, Recep Tayip Erdoğan'ın oğlunun ismi ne? Hepiniz biliyorsunuz. Çünkü bizler hırsızlık yapmıyoruz ve ondan bilmiyorsunuz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız