SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeter ki Elimizi Güçlendirin"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

AKP'liler seçim akşam çalışmalarını tamamladı.

AKP'nin propaganda çalışmalarına ilişkin bülteni şöyle:

"Geri sayım başladı, AK Parti teşkilatı ve milletvekili adayları toplantılarını coşkulu halk kitleleriyle gerçekleştirerek 12 Haziran Genel Seçimi akşam toplantılarına son noktayı koydu.

Yeşiltepe Seyrantepe ve Battalgazi Mahallerinde düzenlenen toplantılara AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti MKYK üyesi, milletvekili ve 24. dönem milletvekili adayı Öznur Çalık, milletvekili adayı Mustafa Şahin, Orduzu Belediye Başkanı ve Hanımınçiftliği Belediye Başkanı, Dilek Belediye Başkanı  ve milletvekili aday adayları katıldı.

Seyrantepe Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya coşkulu bir halk kitlesi katıldı. Son günün son toplantılarını değerlendiren milletvekili adayları, toplanan kalabalık halk kitlesinin sandığa yansıyacağını ve Malatya’da 6’da 6 çıkaracaklarını ifade ettiler.

Milletvekili adayı Mustafa Şahin; “Elimizi güçlendirin”

Seyrantepe mahallesinde AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Şahin, yaptığı konuşmada “Malatya’nın en ücra köşesine varıncaya kadar gezerek seçim çalışması yaptık. Çalmadık kapı, sıkmadık el, izimizin değmediği yer bırakmadık. Başbakanımızın bize tembihlediği gibi davranarak her yere gittik” ifadelerini kullanan Şahin, AK Parti iktidarından önceye atıfta bulunarak ülkenin düştüğü acı tabloyu gözler önüne serdi. “Bitme noktasına gelmiş olan güzelim ülkemizin durumu göz önündeydi. Bitmiş bir dış siyaset, dışarıdan ithal bakan istenecek seviyeye düşmüş bir ekonomiyi devraldık. Ve gördüğünüz gibi kısa sürede ülke şahlanışa geçti. Kalkınmış ülkelerle yarışır hale geldi. Bunlar kendiliğinden olmadı tabii. Sizlerin desteğini ve Yüce Yaratıcının desteğini arkalarına alan Recep Tayip Erdoğan ve ekibi gece demeden gündüz demeden çalıştılar. Devletin malını yetimin malını korur gibi korudular, böyle bir anlayışla, böyle bir bakış açısıyla ülkenin menfaatini korudular. Öncelikle birkaç zenginin kasasına akan hortumları kestiler, haraç alan mafyayı içeri tıktılar. Birkaç zengine giden kaynaklar kesilince ülke düze çıktı. Paramız değer buldu. Ama noldu? Boş durmadılar. Başbakanımız kelle koltukta halk için, millet için çalışırken kendisine ve ekibine tuzaklar kurdular, ortadan kaldırmak için planlar yaptılar. Hâlbuki O halkı için çabalıyordu. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, hangi entrikaların peşinde olurlarsa olsunlar, bu hizmet kervanını durduramayacaklardır. Size layık olma yolunda yürüyüşümüz devam edecektir. Yeter ki elimizi güçlendirin;  Ergenekoncuların ve destekçilerinin ekmeğine yağ sürmeyin” ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.

Milletvekili Öznur Çalık; “Tarlada izimiz var ki, harmanda yüzümüz oluyor”

Toplantıda söz alan AK Parti MKYK üyesi, milletvekili ve 24. dönem milletvekili adayı Öznur Çalık, “Biz sizden çok büyük bir vebal alıyoruz. Ve biz 4 yıl boyunca bu vekâleti inşallah layıkıyla götürmüşüzdür. Desteklerinizi ve dualarınızı 12 Haziran’da sandığa giderken de göstermenizi istiyoruz. Bizim karşımızda duran ekibe karşı yanımızda kim var? Milletimiz var. Bizim yanımızda kim var Yeşiltepe var. Bizim yanımızda kim var, Seyran Mahallesi var. Ben hepinize ellerinize sağlık diyorum. 8 bucuk yılın sonunda Allah nasip ederse 12 Haziran’da hasat zamanı. Tarlada izimiz var, o yüzden Allah’a hamd olsun Harmanda da yüzümüz olacak. İnşallah 12 Haziran’da harmanda sizlerin sayesinde hep beraber tek başımıza iktidar olacağız. Malatya AK Parti’ye verdiği destekle her 6 seçimde de Türkiye’de ilk 5’e soktu. Allah nasip ederse bu defa hedefi ilk bire, ikinci de değil ilk bire koymuş vaziyetteyiz. Haberiniz olsun; Başbakanımızın beklentisi de bu; Türkiye’de ‘nambır van Malatya’ olmalı” diye konuştu.

İl başkanı Tüfenkçi; “Çetelere avukatlık yapanları sandığa gömün”

Battalgazi Mahallesi akşam toplantısında mahalle sakinleriyle buluşan AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi, Battalgazililerin tercihlerini hep Hak’tan ve hakikatten yana kullandıklarını ifade ederek;  “Sizler çetelere avukatlık yapanla, akan kanda medet umanları, millet ve değerlerine tepeden bakanları, dün değişime çelme takanların bugün sahte demokratlığa soyunanları iyi ayırt edersiniz. Çetelere, Ergenekonculara avukatlık yapanları sandığa gömün. Şimdiye kadar Battalgazi hep haktan yana, doğrudan yana oy kullandı. AK Parti teşkilatı olarak sizlerden aldığımız yetkiyi hiç kötüye kullanmadığımız için bugün yüzüne bakamayacağımız, elini tutamayacağımız hiç kimse yoktur. Eğer tekrar AK Partiye yetki verirseniz, başbakanımıza destek verirseniz inşallah önümüzdeki dönem yeni bir anayasa yapacağız. Bu AK Parti’nin en önemli taahhüdüdür. Sizlerin istemediği hiçbir değişikliği AK Parti yapmaz. Çünkü AK Parti’nin rotasını da yolunu da sizler belirliyorsunuz” dedi ve sözlerini şu ifadelerle bağladı; “12 Haziran’da bütün Battalgazililerden şunu istirham ediyorum. Bütün arkadaşlarımız sandıklara gitsin. Malatya’da kullanılmayan 100 bin tane oy var. Bu yüz bin oyun % 70’ini sandıklara taşıdığımız zaman, Malatya’da 6 da 6 çıkarmamız garanti olur”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız