SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeter ki Millet Desteği Olsun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:12:51
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya İl Divan Toplantısı yapılarak, parti içi istişarelerde bulunuldu. 
 
Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen il divan toplantısında, divan başkanlığını il başkan yardımcılarından Eyüp Sağlam yaptı. Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe ve belde başkanları ile mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantı, il başkanının konuşmasından sonra basına kapalı olarak devam etti.
 
Toplantı öncesinde konuşma yapan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, önce 2002 yılından beri Türkiye’de yaşanan gelişmeleri anlattı. 
 
"Son günlerde AKP’nin kararlılıkla; çetelerle ve mafyayla, her türlü karanlık güçlerle mücadelesini, milletin üzerindeki vesayetin kaldırılması için vermiş olduğu mücadeleyi herkes izliyor" diyen Tüfenkçi, şöyle konuştu:
 
"Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK) 250. madde ile yetkilendirilmiş mahkemelerin yapısının değiştirilmesi ile sekteye uğratacağı söylenmektedir. Ancak bu mücadeleyi başlatan, arkasında duran, bedel ödeyen bir parti için bu düşünülemez. Demokratik yapıda özel yetkili olmaz. Hatırlarsanız, Devlet Güvenlik Mahkemeleri kalktığında buna benzer eleştiriler vardı. Ancak korkulan olmamıştı, şimdi de olmaz. Yeter ki arkasında milletin desteği olsun. Güçlü bir siyasi irade olsun. Aksi taktirde güçlü siyasi irade olmazsa daha çok yetkili özel mahkemeler olsa da bir anlam ifade etmez."
 
Malatya’dan kalkan Türk uçağının Suriye tarafından düşürülmesi konusuna da temas eden Bülent Tüfenkçi, "Malatya’dan kalkan uçağımız Suriye tarafından düşürüldü. Malatya’da görev yapan biri Malatyalı hemşehrimiz olan pilotların sağ olarak bulunup ailelerine kavuşmalarını temenni ediyoruz. Hiç kimsenin Türkiye’nin büyüklüğünü, sabrını test etmesi; hakkı ve haddi değildir. Hükümetimizin izlediği politika, halkların kardeşliği çerçevesinde sorumlu duruşu, uluslararası mekanizmaları devreye sokması takdire şayandır. Elbette gereken gerektiği zaman yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız