SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'' Yeter Söz Milletin, Diyeceğiz..''

A- A+ PAYLAŞ

Doğru Yol Partisi (DYP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Durul Türkmen, DYP'nin seçimde güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağını ve "Yeter söz milletindir" diyeceklerini söyledi.

DYP İl Gençlik Kolları seçimleri için Malatya'ya gelen DYP Gençlik Kolları Genel Başkanı Durul Türkmen, parti il binasında bir basın toplantısı düzenledi. Türkmen, "Bizler Doğru Yol Partisi olarak önümüzdeki seçimlerde, sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak, yeniden 'Yeter söz milletindir' diyeceğiz" dedi.

Kendilerinin 60 yıllık bir siyasi mücadelenin mirasçıları olduğunu belirten Türkmen, "Türk demokrasi tarihinin en güçlü temsilcisi olan Doğru Yol Partisi'nin gençlik kolları 60 yılık mücadelenin mirasçılarıdır. Türk siyasetini demokrasiyle buluşturan Demokrat Parti'nin devamında Adalet Partisi ve bugünkü Doğru Yol Partisi'nin genç mensupları olarak bizlere onur vermektedir.

Nüfusumuzun yüzde 48'ni 0-24 yaş arası genç nüfusun oluşturduğunu göz ardı etmiyor, çalışmalarımızı gençliğimiz ve de ülkemizin geleceği için yoğun çaba ve gayret içinde sürdürüyoruz" diye konuştu.

DYP GENÇLİK KOLU..
Bu arada yapılan seçimler sonucu DYP İl Gençlik Kolu aşağıdaki şekilde oluştu:

Abdurrahman Çalışkan (Başkan), Abdulvahap Koç, Fatih Aslanargun, Erdal Yıldırım, Mehmet Aziret, Mahir Bozdağ, Eren Yetkin, Ali Erdem, Orhan Tan, Sami Kuşçu, Reşit Tosik, Mevlüt Çerçi, Eser Kılıç, Mustafa Gökberk Dağlı, Tuba Üstündağ, Kübra Üstündağ, Gürkan Ercan, Burak Sarıkaya, Cumali Özkaraman, Yusuf Özhan, Gökhan Tektaş, Ömür Önder, Ahmet Demir, Bünyamin Sarıçiçek, Hakan Çınar, Metin Karaca, Eyüp Ayhan, Turgay Aluçlu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız