SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeterince Pozisyona Girdik, Değerlendiremedik"

0
Güncellendi - 2019-02-02 18:59:10
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "Geçen sene çok farklı bir takım vardı, bu seneki takım çok farklı. Kendini geliştiren bir Evkur Yeni Malatyaspor var. Kendimizi geliştirmeye de devam edeceğiz" dedi.

Bulut, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Kayserispor karşısında hedefimiz 3 puandı. Ama rakip maçın başından beri buraya 1 puan için geldiğini belli etti. 1-0 öne geçtiler. 1-1'i yakaladık. Baskı kurduk, ikinci golü attık ama maalesef ofsayt olan bir pozisyondu. 75 dakika oyunun kontrolü Evkur Yeni Malatyaspor'daydı. İkinci yarı oynanan futboldan memnunum. Baskılı oynadık, yeterince pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Sadece burada unutmamız gereken, geçen sene çok farklı bir takım vardı, bu seneki takım çok farklı. Kendini geliştiren bir Evkur Yeni Malatyaspor var. Kendimizi geliştirmeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Takıma yeni gelen oyuncuların iyi adapte olduklarını kaydeden Bulut, "Yolumuza bu şekilde devam edeceğiz. Kendimizi geliştireceğiz. Hatalarımızdan ders alacağız, önümüze bakacağız" dedi.

Bulut, bir gazetecinin 'Guilheme ve Bülent Cevahir'in performansına' ilişkin yönelttiği soruya, "Bülent Cevahir'in ilk maçı oldu. Tabi ki biraz heyecanlı ama sadece bir futbolcuya bunu bağlamamak gerekiyor. Komple takım halinde o pozisyonu daha iyi kapatabilirdik. Uzun atılan bir top var, onu engelleyebilirdik. Merkezde daha iyi durabilirdik. Bunlar hep zincirleme hatalar. Bu hatalarımızdan ders çıkaracağız. Guilherme bugün gününde değildi ama bizim için çok önemli bir futbolcu. O da hazırlık kampını sakatlığından dolayı istediği şekilde geçiremedi. İkinci maçını oynadı. O da önümüzdeki maçlarda daha üzerine koyarak, performans gösterecektir" cevabını verdi.

Bulut, bir başka gazetecinin 'Kamara haftaya oynamaya başlar mı?' sorusuna ise "Kamara yeni geldi. Cuma günü hafif bir ter idmanı yaptı. İki gündür çalışıyor, Fulham'da bir haftadır antrenman yapmıyordu. O yüzden önümüzdeki bir kaç gün içerisinde bizimle çalışacak. Çarşamba günü kupa maçında da değerlendireceğiz" şeklinde cevap verdi.

Bulut, Murat Yıldırım ile Robin Yalçın değişikliğine ilişkin ise "Murat'ın sakatlığı yoktu. Rakip uzun toplarla geldiğinden dolayı orada maalesef ilk yarı kafa toplarını bayağı kaybettik. Ondan dolayı Robin'i oyuna sürdük. Orada bir denge sağlandı. Tabi ikinci yarıda oynadığımız futbolda bu gözüktü" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Erol Bulut ile Hikmet Karaman maç öncesinde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Yeni transferlerimiz hiç ışık vermiyor.ilk sezona göre sanki vücudunun bir yarısı eksik bir takım sahada.inşallah bu sonun başlangıcı olmaz.rakiplerimizin yeni transferlerine göre bizim bundan sonra işimiz hiç kolay olamayacak görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Malatyaspor maçları niçin cumartesi öğlen saatinde oynanır.?Cumartesi akşama oynansa stad dolar.Cumartesi gündüz millet işinde gücünde kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Arkadaşların eleştirilerine aynen katılıyorum. Kardeşim doğu alt kısımda zaten seyirci sıkıntısı yok. Batı alt trüibünün köşeleri bomboş davullarını alıp oraya gitsinler. Hem stad dolu görünür hemde insanlar rahat maç izler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif B. (5 yıl önce)
    1. TARAFTAR LAZIM SEYİRCİ DEĞİL. 2. STAD İCİNDE VE DIŞİNDA ÇEKİRDEK SATİŞI YASAKLANMALI,ZABITA TEDBİR ALMALI. 3.STADA GELENLER 90 DK.AYAKTA,HAVADA,KARADA TEZAHÜRAT YAPMAYI KABULLENMELİ. (MAÇ SONU MUTLU DÖNMEK İÇİN) 4.ŞEHİRDEN MAÇA ÜÇ SAAT KALADAN İTİBAREN HER 15 DK DA.EKSPRES BELEDİYE OTOBÜSLERI KALDIRİLMALI (KAPALİ ÇARŞI...HÜKÜMET MEY.ÖNÜNDEN) 5.İLÇELER VE KÖY YÖNETİMLERİ OTOBÜS TAHSİS ETMELİ. 6.TAKIM İNSALLAH AVRUPA KAPISINI ARALADI.DESTEK OLMAMIZ LAZIM. 7.SİZDEN TARAFTAR OLARAK 90 DK.DESTEK İSTIYOR FUTBOLCULARIMIZ. ESKİSEHİRDE MAÇ İZLEDİM . İNANİN TARAFTAR MAÇI ALDI.90 DK. SUSMADILAR.AYAKTA TAM DESTEK VERDİLER. ÇEKİRDEK YEMEDILER.FUTBOLCULARİYLA ALAY ETMEDILER. LÜTFEN ..........Tam destek hep destek.... 5.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş işin özeti bu. Çok güzel dile getirmişsin.Insallah herkes okur ve üzerine düşeni yapar.Eline sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    yönetimin dikkatine.. doğu ald ( D-E-G ) hemen hemen kombine. oraya taraftar derneği tam ortaya demir kürsü getirmişler maç izlemiyoruz. böle devam edecekse seneye kimse bizden kombine almamızı beklemesin ordaki kombineli taraftar yönetime isyan ediyor.. bu nasıl mantık ya.. kombine alıyoruz maç izliyemiyoruz. ve dereneğin adamları orayı işgal ediyor. yok böle mantık. BJK. maçında orda görürsek seneye kimse kombine almamızı beklemesin.. ordaki kombine taraftarının görüşü bu
    0
    0
    Yanıtla
  • mltykrl (5 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    çok doğru tespit...demir kürsüye çıkan dernek üyesi takımı destekleyecegıne,taraftarları çoşturacagına elınde sigarayla oturmus keyif yapıyor...maçı daha rahat seyretmek ıstıyorsan protokolde izle kardeşim.3 tane dernek üyesi yüzünden 1000 kişi maçı izleyemedi.demir kürsünüzü alında kale arkasına geçin etiket olmak için macera aramayın...2 sene önce maça babasıyla maça gelen adam şimdı trubun lıderı olmuş.bari işinin hakkını verse....
    0
    0
    Yanıtla
  • kombine almışım doğu alttan…adamlar getirmiş demirden amigo yeri yapmışlar maçı izleyemedik.suç bendeki kombine alıyoz..kimse demesin taraftar niye gelmiyor şapkanızı önünüze koyun düşünün.
    0
    0
    Yanıtla