SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeterli İlgi Olmayınca

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan İl Spor Merkezleri'ne kayıtların devam ettiği bildirildi. İki branşta alınan ücret kaldırıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, kurslarından Voleybol ve Basketbol branşları da artık ücretsiz olduğunu belirtip, "Okulların tatil olduğu şu günlerde çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmek, onları her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve ayrıca geleceğin elit sporcularını keşfederek Türk sporuna kazandırmak amacı ile yaz spor okullarını açmış bulunmaktayız. Ancak ilk bir aylık kayıt sayıları incelendiğinde bazı branşlarımızın müracaat sayılarının düşük olduğu tespit edilmiştir. Bu branşlarda katılımın daha da artması için ücretsiz olarak kayıt işlemlerine devam edilme kararı alınmıştır. Kayıtlarımız yaz boyunca devam edecek, tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi İl Spor Merkezlerimize bekliyoruz" dedi.

Bu karardan sonra ücretsiz olarak kayıt yapılacak branşlar şöyle belirtildi:

"Atletizm, Atıcılık , Badminto, Boks, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Masa Tenisi, Taekwondo, Voleybol ve Basketbol."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız