SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeterli Olmadığını Gördük"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) üyeleri, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP heyeti ile kahvaltıda buluştu.

SMMMO’nun Akkoza Otel’de verdiği kahvaltıya; Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya SMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, AKP yöneticileri ve SMMMO üyeleri katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sivil toplum kuruluşları (STK) ile istişareye önem verdiklerini belirtip, ancak belediyeye öneri noktasında STK’ları duyarlı olmaya davet ederek, “Gerek internet aracılığı ve gerekse toplantılarda, alacağımız kararlarla ilgili görüş, öneri istiyoruz. Bunu geçtiğimiz süre içerisinde sık şekilde uyguladık. Ancak dönüşlerin yeterli olmadığını gördük. Karar alınıp yapıldıktan sonraki süreçlerde eleştiri başlıyor” ifadelerini kullandı.

Battalgazi belediye başkanı Selahattin Gürkan da Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik görevinin kutsal olduğunu söyledi.

SMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt ise, “Komşu illerimiz, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Sivas illerinde belediye tarafından SMMMO’ye yer tahsisi yapılmıştır. Biz de oda olarak ücreti karşılığında belediyeden hizmet binası yapmamız için bir yer talep ediyoruz” dedi.

Toplantıda söz alan SMMMO üyesi bir bayan, Karakaya Baraj Gölü etrafının yıllardır boş olduğunu ve burasının bir dinlenme tesisi ve mesire alanı olarak düzenlenmemesinin büyük eksiklik olduğunu belirterek, “Malatya dışından bir misafirimiz gelse, merkezde götüreceğimiz bir dinlenme yeri yoktur” ifadelerini kullandı.

Başkan Çakır da yeni dönemde sahil yolu projeleri olduğunu belirtip, “Malatya’yı baraj gölü ile birleştireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız