SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yetim Çocuklara Yardım Yapılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:23:57
Yetim Çocuklara Yardım Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, hayırsever işadamlarının katkılarıyla maddi yetersizlik içerisinde bulunan 65 öksüz ve yetim çocuğa ayda 150 TL olmak üzere üç ayda bir düzenli olarak nakdi yardımda bulunuyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, “Bir ailede aile büyüklerinden biri vefat ettiğinde çocukları için çeşitli sıkıntılar baş gösteriyor. Bu vefattan dolayı belki de en fazla çocuklar etkileniyor. Bu çocuklarımızın maddi ve manevi sorunlarını ve sıkıntılarını bertaraf etmek toplum olarak hepimizin ortak görevi. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bizlerin çocukları da öksüz ve yetim kalabilir. Bu çocuklarımızı kendi çocuklarımız gibi sahiplenmeliyiz. En az kendi çocuklarımız kadar bu çocuklarımızla ilgilenmeli, onları ülkemize, toplumumuza ve insanlığa faydalı birer birey haline getirmek adına çaba sarf etmeliyiz. Doğanşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak hayırsever işadamlarımızın da katkılarıyla maddi yetersizlikler içerisinde bulunan 65 öksüz ve yetim çocuğumuz adına ayda 150 TL olmak üzere üç ayda bir düzenli olarak nakdi yardımda bulunuyoruz. Bu çalışmamız 2008 yılından beri devam etmekte olup; süreklilik arz etmektedir. Bu vesile ile destek ve katkılarından ötürü isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever işadamlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız