SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yetimlere Yardım Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği (YADER ), temin ettikleri diş fırçası ve diş macunlarını, Yetimler Kervanı Derneği’ne bağışladı.

YADER Başkanı Mehmet Çolak, teslim anında esnasında yaptığı konuşmada, “Dernek olarak yaptığımız çalışmalar ile yetiştirme yurtlarından ayrılan ve halen bu kurumlarda kalan gençlere yönelik çalışmaların yanında toplumda dezavantajlı gruplara da yardım yapmaktayız. Bu günde bu yardımlardan birini daha gerçekleştiriyoruz dernek olarak üyelerimizin yaptığı bağışlar ile temin ettiğimiz toplamda 100’er adet çocuklara yönelik olan Diş Fırçası ve Diş Macunlarını çalışmalarını takdir ettiğimiz kardeş dernek olarak gördüğümüz Yetimler Kervanı Derneğine teslim etmek üzere budayız” ifadelerini kullandı.

Yetimler Kervanı Başkanı İhsan Çolak ise şunları söyledi:

“Kardeş dernek olan ve çalışmalarını yakından takip ettiğim bu derneğin devlet korumasında 18 yaşından sonra ayrılan ve mağdur olan gençlere bu kardeşlerimin sahip çıkması ve desteklemeleri güzel ve örnek bir davranıştır. Bizde dernek olarak aynı alanda faaliyet gösteren bu kardeşlerimize ve kardeş derneğimize yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. İleriki günlerde beraber daha güzel çalışmalar yapmayı da arzu etmekteyiz. Çünkü iki derneğimizin de amaçları aynı. Bizler ailelerinin yanındaki yetim ve öksüzlere yardım ederken destek verirken bu kardeşlerimiz devlet korumasından çıkan gençlere yönelik çalışmalar yapıyor. Yaptıkları bu yardımların en güzel şekilde yerlerine ulaştıracağız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız