SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yetinmeyeceğiz Tabi ki.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:49:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, tüm Malatyalıların Ramazan Bayramını kutladı. 

Yeni Malatyaspor’un yeni sezonda yıllardır hayalini kurduğu PTT 1. Lig'de mücadele edeceğini belirten Gevrek, bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Kulüp başkanı Adil Gevrek mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerdir. Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastalara, kimsesizlere, yetimlere ve muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerdir. Ramazan Bayramı dolayısıyla, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak, herkesle kucaklaşmalı, büyüklerimizi ziyaret edip, küçüklerimizi sevindirmeliyiz.

Ramazan Bayramı'nın kardeşliğe, sevgiye ve dayanışmaya vesile olması temennisiyle, başta Malatyalı hemşerilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Âleminin Bayramını tebrik ediyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. İçinde bulunduğumuz spor camiasının da bayramını kutluyorum. Bu sezon yıllardır hayalini kurduğumuz 1.ligde mücadele edeceğiz inşallah. Ama bu başarıyla yetinmeyeceğiz tabi ki. Nasıl daha başarılı oluruz buna cevap arayacağız. İnşallah mübarek Ramazan Bayramı hayırlara vesile olur ve güzel bir sezon geçiririz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız