SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yetişmiş İnsanlara İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:02:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde “İlköğretim Haftası” düzenlenen programla kutlandı 

Darende merkez Nadir İlköğretim Okulu Bahçesi’ndeki kutlamalara, Kaymakam Mehmet Aktaş, Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, öğrenci velileri de katıldı. Okula yeni başlayan 33 öğrenciye çiçek hediye edilerek karşılandı. Kaymakam Aktaş, “Hepimizin sorumluluğu ne kadar ağır olduğu ne kadar fazla olduğu ortadadır. Öyle ümit ediyorum ki okullarımızda taze çiçekler en iyi şekilde yetiştirirler en iyi şekilde ülkelerine vatanına ailelerine ve toplumlarına duyarlı iyi nesiller haline getirirler ve bu ülkemiz bu nesillerle inşallah daha da ileriye zirveye doğru tırmanmaya devam eder. Bizim iyi yetişmiş insanlara ihtiyacımız var. Ülkemizin en önemli sorunu ve ihtiyacı iyi yetişmiş insan dolayısıyla sevgili öğretmenlerimize değerli eğitimcilere çok büyük görevler düşüyor. Biz onların bu görevlerini yerine getirirken ve her türlü ortamı her türlü imkanı sağlamakla mükellefiz ve mecburuz inşallah” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız