SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yetiştiricilere 6 Milyon Destek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:17:25
Yetiştiricilere 6 Milyon Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Malatya’da kırmızı et ve süt desteklemelerinde ödemelerin gerçekleştirildiğini belirtti. 

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan İl Müdürü Ali Selvi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından 833 bin 688 TL tutarındaki 3. dönem Besilik Erkek Sığırı (Kırmızı Et) Desteklemesi ile Kasım ve Aralık aylarına ait Çiğ Süt Desteklemeleri ödemelerinin 13 Mart 2015 tarihi itibarıyla üretici birliği hesapları ve yetiştirici hesaplarına aktarıldığını dile getirdi.

Selvi açıklamasında ayrıca 2015 yılında bugüne kadar Malatya genelinde toplamda 6 milyon 401 bin 288 TL tutarında Hayvancılık Desteği ödemelerinin gerçekleştirildiğini de belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız