SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yetiştirip Dikiyorlar

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesine bağlı Günedoğru Köyü'nde ağaç dikimi yapıldı. Doğanşehir Kaymakamlığı ve Orman İşletme Şefliği'nin organize ettiği ağaçlandırma seferberliğine fidanları Doğanşehir'de yetiştirilen, çam fidanlarının dikimi kaymakam Barbaros Baran başkanlığında davetliler tarafından yapıldı.

Kaymakam Baran yaptığı açıklamada, "Yetiştirdiğimiz yaklaşık olarak 11 bin çam fidanımız bulunmakta. Bu fidanların 9 binini karaçam, 2 binini de sedir çam oluşturmaktadır. Geçen yıl Günedoğru köyünde mezarlık mevkiinde sayın muhtarımın ve köy imamının, köylülerin katkılarıyla 5 bin adet çam fidanı diktik. Bu yıl bin 500 adet dikimini gerçekleştiriyoruz. Katkılarından dolayı Günedoğru köyü muhtarı Mehmet Akbaş'a ve köy imamına çabalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Baran, daha sonra Günedoğru Köyü ilköğretim okulunun bahçesinde öğrencilerle fidan dikimi yaptı Burada ki törene, Doğanşehir Kaymakamı Barbaros Baran, ilçe milli eğitim müdürü Dursun Ergen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Baran burada yaptığı konuşmada ise, "Dikilen ağaçların her birine diken öğrencinin adı verilsin ve bakımından da o sorumlu olsun" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız