SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yetkili Sendika Olduk'

A- A+ PAYLAŞ

Sağlık-Sen Malatya Şubesi yetkili sendika olması nedeniyle bir program düzenledi.

Öğretmenevi'nde Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Kayaduman'ın da katıldığı programda bir konuşma yapan Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Abdullah Yakut, idari ve bürokratik sıkıntılara rağmen Malatya'da yetkili sendika olduklarını söyledi. Yakut, yetkili sendika olmalarıyla birlikte sorumluluklarının da arttığını ifade ederek, Sağlık-Sen Genel Merkezi 2009 yılında Türkiye'de genel yetkili sendika olmuş ve bu yılda bu yetkisini 103 bin 500 üye ile perçinlemiştir. Malatya Şubesi olarak bütün idari ve bürokratik sıkıntılara rağmen bin 287 üyeyle ilimizde yetkili sendika olduk. Yetkili sendika olmamızda emeği geçen işyeri ve ilçe temsilcilerimize huzurlarınızda teşekkür ederim. Sağlık-Sen olarak yetkili olduğumuz bir yılda kazanımlarımızı anlatmaya kalksam zamanımız yetmez. Geçen yıllarda yetkili olmamamıza rağmen ilimizde de birçok sorunun çözüm odağı olduk. Bu nedenle çalışanlarımız bize güvendi ve destek oldu. Yetkili sendika olduktan sonra sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. İnşallah bize güvenen, destek veren çalışanlarımızı mahcup etmeyip sorunlarımızın çözümü için daha fazla çaba sarf edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından sendikaya uzun süre hizmet eden Recep Kültekin ve Erdal Ünal'a plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız