SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YGS Birincisine Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:26
YGS Birincisine Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Yükseköğretime Geçiş Sınavı (2014-YGS) Türkiye Birincisi Malatya Fen Lisesi Öğrencisi Oğuz Türkyılmaz, altın ve plaket ile ödüllendirildi. 

YGS’de Türkiye birinciliğini elde eden Oğuz Türkyılmaz, Fen Lisesi Müdürü Murat Dönmez ve öğrencinin ailesini makamında kabul eden, Malatya merkez ilçe Yeşilyurt belediye başkanı Hacı Uğur Polat, altın, plaket ve bir buket çiçek hediye etti.

Hediye verirken konuşan Yeşilyurt belediye başkanı Hacı Uğur Polat, öğrenciyi, aileyi ve öğretmenlerini başarılarından dolayı tebrik edip başarılarının devamını diledi. Elde ettiği başarı sonucu diğer öğrencilere de örnek teşkil etmesi nedeniyle Oğuz Türkyılmaz’a teşekkür eden Polat, Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) başarısının devam etmesini diledi.

YGS-3, YGS-4 ve YGS- 5 puanlarında birinci, YGS-1, YGS-6 puanında ikinci ve YGS-2 puanında da beşinci olan Oğuz Türkyılmaz ise, başarısını düzenli ve çok ders çalışmaya borçlu olduğunu tekrarlayarak, hedefinin LYS’de de iyi puan alıp, Hacettepe Tıp Fakültesi’ni kazanmak olduğunu söyledi.

Fen Lisesi Müdürü Murat Dönmez de, öğrencileri ile gurur duyduklarını belirterek, bu tür başarıların ve öğrenci sayılarının artması temennisinde bulundu.

MTA’da Jeoloji Baş Mühendisi olan baba Bayram Türkyılmaz ise, çocuklarıyla gurur duyduklarını dile getirerek, “Başkanımız Hacı Uğur bey’in bizleri kabulü ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Emekli sınıf öğretmeni olan anne Türkan Türkyılmaz, Malatya’ya Türkiye birinciliği kazandıran evladı ile gurur duyduğunu belirtip, öğrencilerin başarılı olmaları için disiplinli çok çalışmalarını önerdi ve başkan Polat’a teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız