SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YGS Öncesi Motivasyon Semineri

0
Güncellendi - 2017-03-10 03:52:24
YGS Öncesi Motivasyon Semineri
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 12 Mart 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek YGS sınavına girecek olan öğrencilerin stresini azaltmak, özgüven aşılamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla (Gri Koç ) Gökhan Müftüoğlu’nun katılımıyla “Vakit, Özgüven Vakti” konulu seminer düzenledi.

Sabancı Kültür Merkezinde düzenlenen seminere Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, Yeşilyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Tayfun Özcan ile Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu, Okul Müdürleri, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

“VAKİT, ÖZGÜVEN VAKTİ” SEMİNERİNE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Türkiye çapında (Gri Koç) lakabıyla tanınan, bir çok kente düzenlediği programlar ve sosyal medyadaki motivasyonlar seminerleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Müftüoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler, saatler öncesinden geldikleri Sabancı Kültür Merkezinde programın yapılacağı salonu tıklım tıklım doldurdular. Bazı öğrenciler ise oturacak yer bulamayınca Gökhan Müftüoğlu’nun sunum yaptığı sahneye çıkıp yerde oturarak programı takip ettiler. Aşırı ilgiden dolayı salonda yer bulamayan çok sayıda öğrenci ise etkinliği dışarıdan takip etmek durumunda kaldı.

Programa gösterilen ilgiden dolayı öğrencilere teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, “12 Mart 2017 Pazar günü yapılacak YGS sınavına girecek tüm öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yeşilyurt Kent Konseyinin eğitim, sosyal ve kültürel etkinlikler alanlarında fark oluşturan hizmetlerine devam ettiğini ifade eden Çobanoğlu, “Pazar günü yapılacak YGS sınavı öncesinde öğrenci kardeşlerimizin stresini azaltmak ve onlara özgüven aşılamak adına Türkiye çapında büyük bir hayran kitlesine sahip Gri Koç olarak tanınan Gökhan Müftüoğlu’nu öğrencilerimizle buluşturduk. Programa yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Gökhan Müftüoğlu her açıdan faydalı bilgileri öğrencilerle paylaştı. Umarım öğrenci kardeşlerimizde bu önerileri dikkate alırlar ve sınavda strese girmeden başarılı sonuçlar alırlar. Gençlik Meclisimizin Başkanı ve Yürütme Kurulunda yer alan arkadaşlarımızı böylesine faydalı bir etkinliğin düzenlenmesinde sağladıkları katkılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Sınavların hayat yolculuğu içerisinde bir araç olarak görülmesini tavsiye eden Çobanoğlu, "Hayatınızda sınavlar bir araç olmalı, asıl amacın siz olduğunuzu hatırlatıyorum. Kendimize, ailemize ve ülkemize faydalı bir nesil olmak için kendimize kıymet vermemiz ve kendimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Biz Yeşilyurt Kent Konseyi olarak gençlerimiz için çeşitli alanlarda programlar ve projeler gerçekleştiriyoruz. Bizimle birlikte bu projelere katılmak isteyen gençleri Yeşilyurt Kent Konseyine davet ediyoruz. Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle faaliyetlerine devam eden Kent Konseyimiz eğitim çalışmalarına sınırsız destek vermektedir. Bu tür etkinliklerin sayısını artıracağız" dedi.

ÖĞRENCİLER, GRİ KOÇ GÖKHAN MÜFTÜOĞLU’NA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Türkiye genelinde katıldığı tüm programlarında olduğu gibi Malatya’daki motivasyon seminerinde de öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan (Gri Koç )  Gökhan Müftüoğlu ise gösterilen ilgiden dolayı tüm öğrencilere teşekkürlerini sundu.

1.5 saat süren seminerde öğrencilere çalışkanlık, motivasyon, özgüven, stresi yenme metodları, mücadele gücü hakkında önerilerde bulunan Müftüoğlu, salonu dolduran öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi. Gökhan Müftüoğlu, öğrencilere verdiği keyifli seminerde sınav stresinin nasıl atlatılacağını ve başarının nasıl geleceğine dair uzun yıllardır edindiği deneyimlerini paylaştı.

Seminere katılan öğrencilerden çok güzel sinyaller aldığını ifade eden Müftüoğlu, “ YGS Sınavına çok az bir zaman kaldı, bizlerde elimizden geldiğince sınava girecek olan öğrenci kardeşlerimizin sınav kaygısını azaltmak, motivasyonlarını arttırmak için bu tür seminerler düzenliyoruz. Öğrencilerimize kısa kalan sınav zamanını nasıl değerlendirmelerini gerektiğini, özgüvenlerini, motivasyonlarını nasıl sağlamaları gerektiği konularında tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Sınav öncesinde doğru çalışma metodları, sosyal medyayı hangi zamanlarda nasıl kullanmaları gerektiği, ders çalışırken dikkat edilecek hususlar noktasında bilgiler vererek onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Malatya’daki seminerimiz de bu konuları detaylı olarak öğrenci kardeşlerimize anlattık. Sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Malatya’daki sevenlerimizle bizleri buluşturan Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreterine ve Gençlik Merkezi Yürütme Kuruluna çok teşekkür ediyorum. Salonu tamamen doldurup sunumu pür dikkat takip eden, bizleri bağrına basan tüm öğrenci kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Öğrencilere sınava hazırlanırken ya da sınava girdiklerinde karşı karşıya kalacakları stresi nasıl yenmeleri gerektiğini detaylı olarak izah eden Gökhan Müftüoğlu’na seminer sonunda Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu kayısı paketi, Yeşilyurt Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ise çiçek takdim etti.

Seminer sonunda öğrenciler tarafından ayakta alkışlanan Gökhan Müftüoğlu, günün hatırası için özçekim yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız