SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YGS Sonrasında..

A- A+ PAYLAŞ

Kent Konseyi Gençlik Meclisi, YGS'den çıkan adaylardan kalem, silgi ve açacaklarını ihtiyaç sahibi öğrenciler için toplama kampanyası gerçekleştirdi.

Kent Konseyi'nin basın bülteni şöyle:

"Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisinin organize ettiği Kalem Silgi ve Açacak kampanyası 27 Mart Pazar günü yapılan YGS sınavından sonra Akıncı Lisesi, Sümer Lisesi, Kubilay Lisesi, Yunus Emre Teknik Lisesi, Ticaret Lisesi, Atatürk Kız lisesi, Malatya Lisesin ve İnönü Üniversitesi Kampüsünde bulunan tüm fakültelerde toplandı.

Üniversiteliler İle Üniversite Adaylarının Dayanışması
Kampanya hakkında kısa bir bilgi veren Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren “Bu kampanya ile Malatya’da bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere en azından bir damla niyetinde yardımcı olmayı amaçladık, üniversite öğrencileri ve üniversite adayları arasında bir dayanışma ağı oluşturduk.” dedi.

Malatya merkezde bulunan 10 okulda ve üniversite kampusünde, tüm fakültelerde bu çalışmayı yaptıklarını belirten Dağdeviren, sınava giren arkadaşların bu kampanyaya yoğun destek verdiklerini ve böyle bir kampanya yaptıkları için herkesten takdir gördüklerini söyledi.

Gençlik Meclisi Başkanı; Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak ilimizde ve Türkiye genelinde örnek teşkil edecek çalışmalarla gençler arasında çok iyi bir iletişim köprüsü kuracaklarını belirterek, daha yoğun ve güzel kampanyalar yapacaklarını söyledi.

Eyüp Dağdeviren “Bu kampanya da bizden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım’a İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne, Rektör Danışmanı Mehmet Karagöz'e, ÖSYM’ye ve Malatya Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ederiz.” dedi

Sınavdan çıkan öğrenciler Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisinin bu çalışmasını takdir ettiklerini, bu dayanışma örneğinin Türkiye genelinde yapılmasının gerekliliğine vurgu yaptılar. Çocuklarının sınavdan çıkmasını sabırsızlıkla bekleyen öğrenci velileri ise Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisinin bu çalışmasının toplumdaki var olan yardımlaşma ruhunu daha da canlı tutacağını belirterek teşekkürlerini ilettiler ifade ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız