SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YGS'de Dereceye Girenler

A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Malatya birinciliğini elde eden öğrenciler çifte başarıyı yakaladı.

Furkan Çirkin YGS-6 Puan türünde Türkiye 20.si Malatya 1.si ve YGS-5'de ise Türkiye 30'ncusu ve Malatya birincisi, Safa Özdemir YGS-1 Türkiye 27.si Malatya 1.si, YGS-2'de Türkiye 30'ncusu ve Malatya birincisi, Onur Neşvat isimli öğrenci de YGS-3'de Türkiye 47'ncisi Malatya birincisi, YGS-4'de Türkiye 32'ncisi ve Malatya birincisi oldu.

MALATYA 30'UNCU..
Bu arada ÖSYM'nin açıkladığı sonuçlara göre; YGS puan ortalaması 235.073 olan Malatya, 81 il arasında 30'uncu sırayı aldı. Malatya'dan sınava giren öğrencilerin oranı, baraj olan 140 ve üstü puanda yüzde 95.01 oldu. Malatya'dan sınava giren 26.671 kişinin sınavının geçerli sayıldığı, 140 ve üstünde puan alan aday sayısının 25 bin 341 olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız