SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yiğit Güven Tazeledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:24:08
Yiğit Güven Tazeledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi (İÜ) Turgut Özal Tıp Merkezi Çalışanları Derneği (TOTMECDER) 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

İÜ Turgut Özal Kongre Kültür Merkezi Mavi Salon’da tek listenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda, 201 üyenin oyunu alan başkan Taner Yiğit, güven tazeledi.

TOTMECDER Başkanlığı görevine tekrar seçilen Taner Yiğit, yaptığı konuşmada, “Hastane çalışanlarından isteğimiz derneğimize üye olarak, yapılacak olan çalışmalara katkı sağlamalarını bizleri desteklemelerini istiyorum. Kongre sonrasında üyelerimiz ile birlikte sağlamış olduğumuz kaynaşmayı pekiştirmek ve oluşturduğumuz yeni yönetim kurulu ekibimiz ile beraber derneğimizin vizyon ve misyonunu yerine getirmek Turgut Özal Tıp Merkezi ismine layık etkinlikler yapmayı hedefliyoruz. Derneğimizin bu güne kadarki yapmış olduğu faaliyetlerinde bizi yalnız bırakmayıp bu anlamlı işe iştirak eden yönetim kurulu arkadaşlarıma ve üyelerimize tek tek teşekkür eder, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Taner Yiğit başkanlığındaki Turgut Özal Tıp Merkezi Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Sezgin Selçuk, Yavuz Atalan, Kahraman Kahraman, Nusret Nak, Musa Deniz, Neslihan Karataş, Aydan Kınık, Hasan Konan, Ziynet Çoşkun, Ramazan Candan, Mehmet Şahin.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız