SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yiğit Kalkar Dedik Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:48:25
A- A+ PAYLAŞ
 
İstanbul’daki Malatya Günlerine katılan AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Yeni Malatyaspor’un tanıtım standını ziyaret ederek, kendilerinin ve Malatya kamuoyunu beklentisinin Yeni Malatyaspor’un bu sezon şampiyon olarak bir üst lige çıkması olduğunu söyledi.
 
AKP  Malatya Milletvekili Cemal Akın, çok az imkanlarla çok güzel başarılar yakalandığını belirterek, “Başarının devamını diliyorum. Ancak bu başarını devamı maddi ve manevi destekle gerçekleşebilir. Bütün hemşerilerimizin Yeni Malatyaspor’a destek sağlamaları gerekir. Malatyalılık şuurunun arttırılmasında spor en önemli unsurlardan birisidir. Yeni Malatyaspor’a ait lisanlı ürünlere destek verilmesi halinde kulübe ciddi destek olunacağı kanaatindeyim. Çok büyük takımlar olan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi kulüplerin taraftarları takımlarına sahip çıkarak lisanslı forma, kaşkol, şapka, kombine kart gibi ürünlere ilgi göstererek kulüplerine maddi yönden büyük destek oluyor. Bizim taraftarımızda bu yönde takımlarına sahip çıkarlarsa çok faydalı olacağını düşünüyorum. El birliğiyle gönül birliğiyle herkesin taşın altına elini atması gerekir. Bizler yiğit düştüğü yerden kalkar dedik ancak bu süre biraz uzadı. İnşallah en kısa sürede yine Süper Lig’e döneriz. Tabi burada yönetime ve basına ben teşekkür ediyorum. Bu dönemde yapılan olumlu çalışmalarla Malatya’ da bir yerlere getirme gayretleri var” dedi.
 
Akın, kulübün kombine biletlerin satışı konusunda ilgisiz kalındığının ve satışların çok az olmasının hatırlatılması üzerine, “Bu konuda ben özellikle elimden geleni yaparım. Üzerime ne düşerse, özel sohbetlerde, böylesi röportajlarda ve çeşitli temaslarda her zaman taraftarın kulübe ilgi göstermesi gerektiği konusunda elimizden geleni yaparız “ yorumunu yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız