SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yıkayıp, Kefenleyip, Getiriyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkeze bağlı Orduzu beldesinen sorunlarına el atıldığı bildirildi.

29 Mart 2009 tarihinde göreve gelen Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin, yaptığı açıklamada, "Taşpınar Mahallesi Kaldırım sokağın deforme olmuş yollarını asfalt yama ile kaplama çalışmalarına başlanıldı. Geçtiğimiz hafta sulama ve içme sularımızla ilgili yaşadığımız sıkıntıları çözmek için sondaj çalışmalarına başladık. Kapalı sistem sulama suyunu Orduzu kasabamıza kazandırma peşindeyiz" dedi.

Kasabanın yollarını genişletme çalışmalarına başladıklarını söyleyen Başkan Ekin, "Bunun yanında Deforme olmuş yollarımızın Asfalt yama çalışmalarına büyük hız verdik. Bir iki gün içerisinde bitireceğiz. Bu işlerin yanında Orduzu deresinin ıslah çalışmalarımız devam ediyor. Şimdiye kadar en büyük eksiklerimizden morg ve cenaze yıkama yerimiz yoktu. Bir cenazemiz olsa kasabadan kalkıp Malatya şehir mezarlığı morguna gidiyor, daha sonra tekrar yıkanmış ve kefenlenmiş olarak kasabamıza getiriyorduk. Köşebaşı ve Taşpına Mezarlığı arasında yer tespitlerini yaptık. İnşallah Morg ve Cenaze yıkama yerini en kısa sürede hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız