SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıkıldı Koca Çınar

A- A+ PAYLAŞ

Eski belediye binasının arkasında, Fuzuli Caddesi kenarındaki dev çınar önce çatırdamaya başladı, sonra da boylu boyunca caddeye devrildi. Sesler üzerine çınarın yıkılacağını farkeden vatandaşların haberdar ettiği polisler ve belediye görevlilerinin çabaları sonucu, vatandaşlar ile durakta bekleyen belediye otobüsleri uzaklaştırıldı, araç trafiği durduruldu ve olay can- mal kaybı olmadan atlatıldı.

Olay saat 14.45 sıralarında meydana geldi. Çınarın yıkılacağını görenlerin durumu polis ve belediyeye bildirilmesi üzerine, polis tarafından çınarın etrafına şerit çekilerek olası bir tehlikeyi önlediler.

Şerit çekiminden sonra çınar ağacı Valilik binası otobüs duraklarına doğru devrildi ve Fuzuli Caddesi'ni tamamen trafiğe kapattı.

Vatandaşlar, kökünden sökülerek devrilen çınarın yıkılışını ilgi ve merakla izlediler.

Belediyenin ilgili birimleri de olay yerine gelerek çınarım motor ile dallarını ve gövdelerini keserek kepçe yardımı ile kamyonlara yüklediler.

Çınar ağacının devrilmesi sonucu Fuzuli caddesi girişi yaklaşık 1.5 saat ulaşıma kapalı kaldı.

Bu arada, çınar devrildikten sonra ağaç enkazını kaldırmak için çalışan belediye görevlilerinden birinin, Malatya'nın birçok yerinde ağaç kesilmesine gösterilen tepkileri kastederek, "Ağaç budamaya karşı çıkıyorlar. Budanmazsa böyle oluyor" diyerek, ağaç kesmeyle budamayı birbirine karıştırdığı gözlendi.

HABER-FOTO: Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız