SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıkıma Silahlı Direniş

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:57:29
Yıkıma Silahlı Direniş
A- A+ PAYLAŞ
Nemrut Dağı yolu üzerinde bulunan turistik tesisin köprü kısmı ile ilgili bir bölümünün yıkımı için iş makineleri jandarma eşliğinde gidince, otel işletmecisi binadan çıkmayarak eline silah alıp, kimseyi yaklaştırmadı.
  
Alınan bilgilere göre, açılışı 25 Temmuz 2004 yılında yapılan ve Nemrut Dağı üzerinde Tepehan’ın Karapınar mevkiinde bulunan Karapınar Motel ve Alabalık Tesisleri’nin önündeki köprünün yıkımı nedeniyle olay çıktı.
  
Otel işletmecisi işadamı Ahmet Kınay’ın iş makinesi ve jandarma ekiplerinin gelmesi üzerine eline silahı olarak otele girip, kimseyi yıkım için yaklaştırmadığı öğrenildi.
  
İHA muhabirinin telefonla ulaştığı Ahmet Kınay, “Ben 60 yaşında bir adamım. Psikolojim çok bozuk. Biz Afrika’da yaşamıyoruz” dedi. Kınay’ın yanında bulunan eşi ise, durumun çok kötü olduğunu ve eşinin kendisine ya da dışarıda bekleyenlere zarar verebileceğini belirterek, yardım talebinde bulundu.
  
Olay yerinde çok sayıda jandarma ekibi ile birlikte ambulansında beklediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız