SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıktırılan Banka Enkazından Hırsızlık

0
Güncellendi - 2018-12-14 18:54:34
Yıktırılan Banka Enkazından Hırsızlık
A- A+ PAYLAŞ

Meydan düzenlemesi yaptırma gerekçesiyle yıktırılan eski belediye binasının bulunduğu bölgedeki banka binasının hafriyatından vana ve alimünyum malzeme çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Büyükşehir Belediyesi'nin 180 bin 500 TL alma kaydıyla ihaleyle yıkım işini verdiği firma tarafından yıktırılan Ziraat Bankası (eski Emlakbank) binası enkazından yaklaşık 5 bin lira değerinde olduğu öğrenilen doğalgaz vanaları ile bir miktar alimünyum hurda malzeme  Perşembe sabaha karşı çalındı. Bir araçla gelip hırsızlığı gerçekleştirdikleri değerlendirilen şahısların kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

Millet Parkı düzenlemesi için Kasım ayında yıktırılan İnönü Stadı'nın enkazından da yine demir ve diğer madeni hurda malzeme çalınmış, hırsızlar yakalanmıştı.

FOTO: Yıktırılan banka binasının enkazı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Muhammet Emrah Aydoğmuş (5 yıl önce)
    Ya Arkadaş Anlam Veremiyorum, Şehrin merkezi Polis ekipleri Bu olayı nasıl Görmez,Bir Vatandaş Olarak Şunu demek isterim ki Malatyada gerçekten de Büyük Bir Asayiş Olayı var ,Lütfen büyüklerimiz bu olaya el atıp devriye ekiplerini daha çok sıkıştırıp, Olaya anında müdahale ve mahalla aralarinda da her 20 dk arayla ekip gezmesini bir vatandaş olarak isterim. Allah türk polisini korusun .
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen yan tarafında da sabaha kaadar ekip arabası var..
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir bulut (5 yıl önce)
    ellerine sağlık güzel oldu meydan
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Ne kadar komik..........................
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen44 (5 yıl önce)
    2011 yılında evimize hırsız girdi olay yeri inceleme evi dip bucak inceledi ,gidiş o gidiş karakol kayıtlarına düştü okadar.kimse uğraşmıyor. Herşey göstermelik asayiş berkemal
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    ???????????????????????☺☺?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Öneri (5 yıl önce)
    ev hırsızı ile Allah baş gelsin
    0
    0
    Yanıtla