SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıl 2011.. Sorun Elektrik Kesintisi!

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret eden AKSA Elektrik Şirketi yöneticileri çalışmalar hakkında bilgiler aktardılar. 
 
"İYİ NİYETLİLER"
 
Ziyaret sırasında elektrik kesintilerinin de gündeme gelmesiyle MTSO Başkanı Erkoç, elektrik kesintileri ile ilgili AKSA yönetiminin iyi niyetli çalışmasını yakından takip ettiklerini belirterek,”Daha önce gerek OSB’lerde gerek şehir merkezinde yaşanan ve halen bazı kesimlerde devam eden elektrik kesintileri vatandaşta ister istemez bir tedirginlik yaratıyor. Bu durumu İl yöneticilerine ilettik. Onların gayretli yaklaşımı ile bu sorunların en kısa  amanda çözüleceğine inancımız tamdır” dedi.
 
"ÇOK KULLANANA İNDİRİM"
 
AKSA Şirketi Müdürü Neşet Demirbağ yaptığı konuşmada,”Şirketimiz alınan bir karar gereği Malatya’daki abonelerine yönelik önemli bir çalışma başlattı. Elektrik faturası 900 TL ve üzerinde olan yılık enerji tüketimi en az 30 bin kWh olan abonelerine belirli oranlarda indirim yapılacak. Bu indirim oranları kullanım oranı ve kulanım zamanlamasına göre değişecek. Alışveriş merkezleri, özel hastaneler, akaryakıt istasyonları, marketler, bankalar, soğuk hava tesisleri, spor tesisleri, lokantalar, oteler, kamu kurum ve kuruluşları, tavuk çiftlikleri ve çok elektrik tüketen sanayiciler için büyük avantaj sağlayan bu uygulama ile şirketler en önemli maliyetlerinden biri olan enerji harcamalarını düşürecekler. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız