SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıl Sonu Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi, Topraktepe köyünde sergi açtı.

Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2008 - 2009 eğitim-öğretim yılı, Doğanşehir Topraktepe köyü yılsonu sergisi açılışına Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Tolga Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ergen, Doğanşehir Orman İşletme Şefi, Topraktepe Köyü Muhtarı Ahmet Karabay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Karabıyık, Halk Eğitimi Merkezi Müdür yardımcısı Ömer Abaylı, Halk Eğitim Merkezi görevlileri ve Topraktepe Köylüler katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Doğanşehir İlçe Kaymakamı Cevdet Atay, "Bu tür kurslar insana değer veren, insanı üretime sevk eden faaliyetlerdir. Kursa katılan arkadaşlarımızın neler başarabildiklerini burada görebiliyoruz. Kursiyer arkadaşlar bu tür faaliyetlerle hem üretime destek sağlıyorlar hem de kendilerini yetiştirebiliyorlar" dedi.

Doğanşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muzaffer Karabıyık ise, halk eğitiminin önemine değinerek, "Halk Eğitim Merkezleri her kesime hitap eden, eğitim veren kurumlardır. Bu öğretim yılında 182 kursla halkımıza hizmet sunduk" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Doğanşehir İlçe Kaymakamı Cevdet Atay, Topraktepe Köyü Sergi açılışını gerçekleştirdi.

Sergi gezisi sonrası Topraktepe Köylülerinin yöreye has yemekleri ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız