SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıl Sonu Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce 2008 - 2009 Öğretim yılında açılan kurslarda üretilen ürünlerin yeraldığı İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü binasında törenle açıldı.Törende belge dağıtımı da yapıldı.

Açılışa Kaymakam A.Kadir Demir, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daire müdürleri ile veliler katıldı. Sergi açılışında konuşan Halk Eğitim Müdürü Remzi Demiryürek, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak hayat boyu öğrenme dediğimiz her yaştaki her eğitim düzeyindeki vatandaşlarımıza yönelik olarak okuma – yazma, mesleki beceri, sosyal ve kültürel kurslar düzenlediklerini belirterek, “Türkiye okuyor projesi, kapsamında Battalgazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak 15 adet 1. kademe, 5 adet 2. inci kademe olmak üzere 20 adet okuma yazma kursu, Bilgisayar, Kalorifer Ateşçiliği, Halı, Makine- Nakış, Trikotaj, Giyim branşlarında 23 adet sosyal kültürel kurs olmak üzere toplam 65 adet kurs düzenlenmiş olup 969 kadın , 638 erkek olmak üzere toplam bin 607 vatandaşımız kurslarımızdan yararlanmıştır .

Kaymakam A.Kadir Demir’de törendeki konuşmada ilçenin sosyal ve kültürel gelişiminde Halk Eğitim Merkezlerinin öneminin büyük olduğunu ,yaşlı insanların okuma yazma kurslarına gösterdiği ilgiyi memnuniyetle karşıladığını belirtti. Okuma yazma kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belge ve çeyrek altın hediye edildi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız