SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yıl Sonuna Doğru Tamam..'

A- A+ PAYLAŞ

Özalper Mahallesi'nde inceleme yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, mevcut parkları onardıklarını, yeni çocuk ve dinlenme parkları yaptıklarını, bölgenin en modern parkı olarak nitelediği Sümerpark'ın (üstteki fotoğrafta) yıl sonunda hizmete gireceğini bildirdi.

Akın'ın Özalper Mahallesi incelemesi ve açıklamalarına ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:

"Bölgenin en modern parkını hizmete sunmaya hazırlanan, Malatya Belediyesi mevcut parklarda tadilatlar yaparken, ihtiyaç duyulan bölgelere ise yeni çocuk ve dinlenme parkları yapıyor.

Malatya Belediyesi olarak yatırım ve hizmetleri yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Başbakanımızın da dediği gibi bölgenin en modern parkı olan Sümerpark’ı yıl sonuna doğru hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Ayrıca, özellikle çocuk parkı olmayan ve ihtiyaç duyulan mahallelerimizde de park çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın daha rahat ve güvenli ortamlarda oyun oynamaları bizim için büyük önem taşımaktadır” dedi.

Her alanda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Belediyesi çocuk ve dinlenme parklarına bir yenisini daha ekleyerek Özalper Mahallesine modern bir çocuk ve dinlenme parkı yapıyor (alttaki fotoğrafta).

İnşaatı devam etmekte olan park yaklaşık 2 dönüm arazi üzerinde inşaa edilmekte olup, içerisinde süs havuzu, oyun grupları, yürüyüş ve bisiklet yolları, yeşil alanlar, oturma ve aydınlatma grupları bulunuyor.

Mahalle sakinlerinden Belediye Meclis Üyesi Niyazi Artan, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve gelmesiyle birlikte Özalper Mahallesinde önemli yatırımların gerçekleştirildiğini belirterek, “Belediyemiz tarafından, yapılan bir çok hizmetin yanısıra özellikle mahallemizin 5 km uzunluğundaki yolu 6 metreden 22 metreye çıkarıldı, 19 km uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı yapıldı. Bu arada Mahallemizin en önemli ihtiyacı bir çocuk parkı idi. Bu konu hakkında Belediye Başkanımız H. Cemal Akın gerekli talimatları verdi ve ardından park inşaatına başlandı.

Bütün mahalle sakinlerimiz adına başta Belediye Başkanı H. Cemal akın olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız