SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıl Sonuna Kadar Bitecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:13
Yıl Sonuna Kadar Bitecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan, şehrin doğu bölgesindeki ilçe, belde ve köylerden gelen toplu taşıma araçlarının bekleme yapacakları Doğu Garajı’nın inşaatı devam ediyor.

 Malatya Belediyesi tarafından konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Şehit Fevzi Mahallesi’nde yaklaşık 6 dönümlük bir alan üzerinde inşaatı devam eden Doğu Garajı bünyesinde 39 adet işyerinin yanı sıra kafeterya, market, otopark ve idari bina gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

 Doğu Garajı inşaatının yüzde 87 seviyesinde tamamlandığı; şu ana kadar 39 adet işyerinin kaba ve ince sıvalarının bitirilerek yer döşemelerinin yapılmasına hazır hale getirildiği, kafeterya, market ve idari binaların bulunduğu kısımların da sıvasının yapıldığı belirtildi.

Teras yalıtım işlerinin devam ettiği kaydedilirken, terasta ayrıca 3 adet doğalgaz kombi odası yapıldığı, inşaat çalışmaları kapsamında kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hatları yapım çalışmalarının ise sürdürüldüğü açıklandı.

6 blok halinde inşa edilen Doğu Garajı’nın 2 bin 380 metrekarelik açık otopark alanı bulunuyor.

Garaj inşaatının  yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Garajın hizmete girmesiyle özellikle trafik yoğunluğu açısından bölgede önemli bir rahatlama sağlayacağı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız