SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıl Sonuna Kadar Bitirilecek

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2012 yolı sonuna kadar Tecde yolu ile Çevreyolu'nu birbirine bağlayan yolun yapılmasını planladıklarını söyledi. Çakır, yapılacak yolun 50 metre genişliğinde ve 3 bin 300 metre uzunluğunda olacağına da sözlerine ekledi. Bağlantı yolunun Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ) karşısına denk geleceği belirtildi. 
 
"TESCİLE GÖNDERDİK"
 
Yeni açılacak yolda inceleme yapan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Karakavak ve Tecde bölgesini geliştirmek, Malatya’nın yeni yerleşim alanı ve yeni ticari merkezi yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karakavak ve Tecde bölgesinde muhtarımızın da belirtmiş olduğu gibi şuyu’dan kaynaklanan problemleri vardı. Bu bölgemizin şuyu sorununu çözerek tescile gönderdik. Karakavak ve Tecde bölgesi, gelecekte daha modern ve daha düzenli bir yerleşim alanı olarak ciddi bir alt merkez haline gelecek. 50 metre genişliğinde, 3300 metre uzunluğunda açılacak olan yolumuz, Tecde yolu ile Çevre yolunu birbirine bağlayacak. Ayrıca bu yolumuz dikey olarak da Fahri Kayahan Caddesine bağlayan üç caddemizi de bu çalışmamız ile açmış olacağız” ifadelerini kullandı. 
 
32 EV KAMULAŞTIRILACAK
 
32 evin kamulaştırılacağını ve enkaz bedellerinin de ödeneceğini kaydeden Başkan Çakır, “Bu yolu 2012 yılında bitirmeyi hedefliyoruz. Bu bölgemizin hızlı bir şekilde alt yapısını tamamlayarak, yollarıyla, caddesi ve altyapısıyla yeni bir alt merkez olması için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız