SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıl Sonuna Yetişmesi İçin

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:16:39
Yıl Sonuna Yetişmesi İçin
A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirterek, “Şu an 30 cadde ve sokakta devam eden çalışmalarımızın bu sene sonuna kadar bitirilmesi için gayret gösteriyoruz.” dedi.
 
Belediye Başkanı Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten ve bazı daire müdürleriyle birlikte  alt yapı çalışmalarının sürdürüldüğü  Taştepe Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başlatılan alt yapı çalışmalarının bu yıl kış mevsiminin yoğunlukla yaşanması nedeniyle alt yapı çalışmalarının aksadığını ifade eden Belediye Başkan Ahmet Çakır, “Kış aylarında cadde ve sokaklardaki düzenleme çalışmalarına ara vermek zorunda kaldık. Kış mevsiminin yoğun geçmesi üst yapı ve alt yapıda tahrifatlar meydana getirdi. Bu tahrifatları gidermek için havaların düzelmesiyle birlikte sahadaki çalışmalarımıza başladık” dedi.
 
Düzenleme çalışmaları yaptıkları yerlerden birinin Taştepe bölgesi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Çakır, “Şu anda Taştepe bölgemizde kış aylarında ara verdiğimiz ve yarım kalan işlerimizi bitirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz; kısa bir süre içerisinde Taştepe ana yolunun tamamını bitirebilmektir. Yan yol geçişlerini, hem engelli geçişine uygun bir şekilde, hem de ara sokakların girişlerini düzgün bir şekilde, planlı bir şekilde yapıyoruz. Hem Taştepe yolunda hem de Melekbaba yolunda çalışmalar devam ediyor. Çevre yolu altında kalan Göztepe-Tandoğan bölgesinde de çalışmalarımızı başlattık. Kışın yoğun geçmesiyle alt yapıda meydana gelen zarar ve tahribatları gidermek için şu anda hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Malatya merkezde bu sene içerisinde kaldırım düzenleme ve yol çalışmalarını büyük oranda tamamlamış olacağız. Akpınar’ın yayalaştırılması projesi başta olmak üzere, şu an devam eden 30 cadde ve sokağımızdaki çalışmaları da en kısa sürede bitirmeyi amaçlıyoruz. Çevre yolu altındaki bölgelerde ihtiyaç duyulan hizmetleri sunmak için yoğun çaba sürdürüyoruz. Çevre yolu altına bugüne kadar hizmetin eksik gittiği vatandaşlarımız tarafından ifade ediliyordu. Geçtiğimiz yıl başlayan ve bu yıl da devam eden yatırımlarımızla bunu tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Sosyal donatı alanlarının yapılmasına hız vereceğiz. Malatya’mızın dört bir tarafındaki çalışmalarımız bu sene de yoğun bir şekilde devam edecektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız