SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yıl Sonunda Tamamlanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:15:51
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da çevreyolu üzerinde Battalgazi kavşağında yapımı süren alt geçidin bu yıl sonu itibariyle hizmete gireceği bildirildi.
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ile birlikte Battalgazi alt geçit inşaat alanında inceleme de bulundu. 
 
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay, "Biz belediye olarak alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. Doğal gaz alt çalışmaları da yakın zamanda bitecek. Karayollarına engel olmadan çalışmalarımıza hız vereceğiz" dedi. 
 
Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ise, "Battalgazi Alt Geçidi'ndeki çalışmalarımız devam ediyor. Kış şartlarını yoğun geçmesine karşın, yüklenici firma performansı yüksek bir çalışma yaptı. Şuan yan yol çalışmalarına başladık. Öncelikle yan yolları trafiğe açtıktan sonra alt geçit inşaatına başlayarak, projeyi yıl sonu itibariyle bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. 
 
Milletvekili Çalık ise, "Karayolları ve belediyemize teşekkür ediyoruz. Çok hızlı bir yol çalışması yapılıyor. Karayollarını bu yaptığı üçüncü alt geçit projesi. Nasip olursa Battalgazi alt geçidini tamamlayacağız. Doğalgaz alt yapı çalışmaları ve kış şartları nedeniyle bir uzama oldu. Yüklenici firmaya teşekkür ediyorum. Kış şartlarına rağmen, durmaksızın çalıştılar. Yaz sezonunda çok hızlı bir çalışma olacak. Yıl sonu itibariyle tüm çalışmalar tamamlanmış olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Daha sonra Çalık, bir süre inşaat alanında inceleme yaparak, vatandaşlarla da sohbet etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız