SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılan Kaçtı İtfaiyeci Kovaladı!.

0
Güncellendi - 2016-07-09 01:22:48
Yılan Kaçtı İtfaiyeci Kovaladı!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir evin bahçesine giren yılanı yakalamaya çalışan itfaiye görevlisi, yılanın öfkesiyle karşılaştı.

Alınan bilgiye göre; Battalgazi ilçesine bağlı Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesi (köyü)'nde bir evin zemini beton olan bahçesinde yaklaşık 1.5 metre uzunluğundaki yılanı gören ev sakinleri, durumu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne bildirerek yardım istedi. Kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekibinden bir görevli, yılan yakalamada kullanılan özel aparatla yılanı yakalamaya çalıştı.

Özel iş elbisesini giyen itfaiye görevlisi, bahçenin içerisindeki küçük dolabın arkasına yılanı yakalamak için aparatı uzattı. Ancak yılan bu durumu fark ederek yerini değiştirdi. Zeminin beton olması ve çevresinin de beton duvar olması nedeniyle kaçacak yer bulamayan yılan, itfaiye görevlisinin elindeki aparatı uzattığı esnada ani hareketle kendisini korumaya çalışarak, görevliye saldırdı. Bu esnada itfaiye görevlisi geri adım atarken, yılan kaçmaya çalıştı.

İtfaiye görevlisi kısa süren çaba sonucu, itfaiyenin daha önce evlerde yakaladığı yılanlara göre kısa olmasına rağmen kalın bir gövdeye sahip olan yılanı  yakaladı.

Yılan daha sonra itfaiye görevlilerince plastik bir bidona konularak Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’ne teslim edildi. Yılanın yeniden doğaya bırakıldığı belirtildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

yılan2

yılan1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız