SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yılana Sıktım, O Vuruldu'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:32
'Yılana Sıktım, O Vuruldu'
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde 18 yaşındaki genç 50 yaşındaki halasını av tüfeği ile ateş etmesi sonucu ölümüne neden oldu.

Olay, Hekimhan ilçesinin Kurşunlu Mahallesi Güçlü Kümeevleri mevkiinde meydan geldi. İddiaya göre;  18 yaşındaki Ö.Y. adlı genç, evlerinin önünde oturan halası Fatma Yılmaz’a (50) av tüfeği iel ateş açması sonucunda, ölmesine neden oldu.

Olaydan sonra av tüfeğini olay yerine bırakarak kaçan Ö.Y., minibüsle geldiği Malatya’da araç içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.  

Şüpheli Ö.Y.’nin ifadesinde, bahçede gördüğü yılana ateş açtığını, o esnada evin önünde elma soymakta olan halası Fatma Yılmaz’a saçmaların isabet ettiğini ve halasının ölmesi üzerine korkarak kaçtığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilen Fatma Yılmaz’ın sara hastası olduğu ve hiç evlenmediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız