SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılanların Dansı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:47:46
Yılanların Dansı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi’nde yaz gelmesiyle ortalıkta görülen çok sayıda yılan, halkı tedirgin ederken, ilginç görüntüler oluşturuyor. 

Hakan Çiftçioğlu isimli esnaf tarlasının yanında geçen kanaldan sulama yapmak üzere gittiğinde yılanların dansı ile karşılaştığını belirterek, şunları söyledi: 

“Bahçeme su bırakmak üzere Doğanşehir’in üstünden geçen ve Akçadağ Sulama kanalının içinde iki yılan gördüm. Bunların kanala düşmüş olabileceğini düşündüm. Bir süre seyir ettim. Ancak dans ettiklerini gördüm. Dakikalarca dans ettiler. Ertesi gün sabah gittiğimde yine geldiler ve saatlerce oynayarak dans ettiler. Ben de ilk defa karşılaştığım bu görüntüleri çektim.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız