SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yılanların Öcü" Hekimhan'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:51:08
A- A+ PAYLAŞ
 
 Hekimhan'da, ''Yılanların Öcü'' adlı oyun sahnelendi. 
     
Hekimhan Belediyesinin katkılarıyla Belediye Konferans Salonunda Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, izleyenlerden beğeni topladı. 
     
Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Türk romanının önemli isimleri arasında yer alan Fakir Baykurt'un ''Yılanların Öcü'' adlı eserinin 40 kişilik dev kadrosuyla tiyatroseverleri ağırladığını söyledi. 
     
Özoğlu, ''Dil bakımından tamamen köy ağzından yazılmış, karakterler de gerçek hayattaki gibi seçilmiş gösteriyi izlerken çok da yabancı olmadığımız durumlarla karşılaştık. Kah güldük, kah hüzünlendik, bazen de düşündük'' dedi. 
     
Oyunu Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Samet Ali Kılıçoğlu ve çok sayıda kişi izledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız