SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yılda 18 Bin Hastaya Baktık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şenol, yılda 18 bin hastaya poliklinik hizmeti verdiklerini bildirdi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şenol yaptığı açıklamada, "Turgut Özal Tıp Merkezi 1996 yılında modern binasında hizmete açıldığında Cildiye Kliniği de 15 yataklı bir bölüm olarak hizmet vermeye başlamıştır.
Anabilim Dalımızın amaçları; alanında üst düzey tıp eğitimi vermek ve uzman hekim yetiştirmek, hastalarımıza ileri düzeyde sağlık hizmeti sunmak, bilimsel araştırma ve yayınlar yaparak ülkemize ve insanlığa yenilikler ve gelişmeler kazandırmaktır" ifadelerini kullandı.

"Kliniğimizde toplam 15 yatak mevcuttur, yılda ortalama 800 hasta yatarak tedavi görmektedir. Yıllık poliklinik sayımız 18.000 civarındadır. Bir profesör, 2 doçent, 1 yardımcı doçent ve 6 araştırma görevlisi ile hizmet verilmektedir. Kliniğimizde şu ana kadar 15 uzman yetiştirilmiştir" diyen Prof.Dr. Mustafa Şenol, Anabilim Dalı bünyesinde sunulan hizmetleri şöyle sıraladı:

"Her türlü deri hastalıklarının, saç hastalıklarının, ağız ve dil hastalıklarının, cinsel yolla bulaşan hastalıkların teşhis ve tedavisi, Behçet hastalığı, sedef hastalığı, allerjik hastalıklar ve deri kanserleri takibi, Küçük cerrahi işlemler, Lazer (istenmeyen tüylerin ve kılcal damarların giderilmesi), Işık tedavisi (PUVA, UVB) (sedef hastalığı, ala hastalığı, kaşıntılar), Dermoskopi (şüpheli benlerin incelenmesi), Kozmetik işlemler (peeling, dolgu, botoks), Kriyoterapi (dondurma tedavisi), Koter (yakma tedavisi)."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız