SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yılda 800 Kalp Ameliyatı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kalp Damar Cerrahi Anabilim Dalı’nda yılda 400’ü açık kalp olmak üzere, diğer kapalı kalp ve damar ameliyatları olmak üzere 800 ameliyat gerçekleştirildiği bildirildi.

Turgut Özal Tıp Merkezi Kalp Damar Cerrahi Anabilim Dalı’nın Amerika ve Avrupa standartlarında ve bu branş için özellikle planlanmış olan ameliyathanelerin, 10 yataklı yoğun bakım ünitesi ile 30 yataklı kliniğinin mevcut olduğu belirtilerek, her türlü kalp ameliyatlarının yüksek standartlarda başarıyla yapılmakta olduğu vurgulandı.

Merkezden yapılan açıklamada ayrıca,” Kalp damar cerrahisi bölümünde her tür kalp ameliyatları yüksek standartlarda başarıyla yapılmaktadır. Doğmalık kalp rahatsızlıkları onarımı, kalp kapak tamir veya yapay kapakla değiştirme ve koroner bypass güvenle yapılmaktadır. Bu klinik, tamamen atar damar kullanılarak ve kalbi durdurmadan koroner baypas cerrahisi yapılabilen nadir merkezlerden biridir. Turgut Özal Tıp Merkezi yüksek riskli kalp ameliyatlarının yapılabildiği Türkiye’nin sayılı merkezlerinden biri haline gelmiştir." denildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız