SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım Bu Kez Minareyi Vurdu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:09:22
Yıldırım Bu Kez Minareyi Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan ilçesinde yıldırımın cami minaresine çarpması sonucunda minare de maddi hasar oluşurken, o esnada namaz kılan cemaatte bulunanlar olayı ucuz atlattı.

Olay, Yazıhan ilçe merkezindeki merkez Camii’nde meydana geldi. Cumartesi günü İkindi Namazı esnasında meydan gelen olay da, yıldırım caminin minaresine çarptı.  Yıldırımın çarpması ile minarenin “külah” kısmında bulunan taşların bir bölümü düşerken, taşların bir bölümü ise asılı kaldı. Minarenin “alemi” ise yerinde kaldı. Asılı kalan taşlar, ilçeye giden AFAD ekiplerince yerinde kaldırıldı. 

Yıldırım çarpması esnasında vakit namazı için camide bulunan cemaati oluşturan vatandaşların ise korku ve panik yaşadıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız