SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım Çarpan Diğer Kardeş de Öldü

0
Güncellendi - 2018-05-13 23:49:26
Yıldırım Çarpan Diğer Kardeş de Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde yıldırım çarpması sonucu yaralanan 14 yaşındaki Tayip Öztürk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dün yaşanan olayda Tayip Öztürk’ün ağabeyi Halil Öztürk de olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Yazıhan İlçesi Erecek Mahallesi kırsalında hayvan otlatmaya çıkan Halil Öztürk (19) ve Tayip Öztürk(14) kardeşlerin bulunduğu alana yıldırım düşmüş, olayda Halil Öztürk hayatını kaybetmişti.

Yaralı olarak 112 Acil Servisi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Tayip Öztürk’ün ise yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybettiği öğrenildi.

iha- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Ölen diğer kardeş Tayip Öztürk

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • selda (5 yıl önce)
    Allah ailelerine, yakınlarına sabırlar versin, yardım etsin, çok çok üzücü.."Cennet bahçelerine gezsinler"İnşallah bunu düşünüp biraz teselli olsunlar zamanla... : ((
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Vay kuzularim vayy????? Rabbim mekanlarinizi cennet eylesin,nur icinde nurlarla beraber eylesin...Ailelerine Rabbimden sabr-i cemil niyaz ediyorum...??? Rabbim kimseye yasatmasin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat malatya (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah allah ailesine sabır versin insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Berat demirhan (5 yıl önce)
    Rabbim makamlarini cennet eylesin insallah pirlanta gibi temiz kardeslerimizin .ailesinede sabir ihsan eylesin insaalh .
    0
    0
    Yanıtla
  • Poyraz (5 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali KARACA (5 yıl önce)
    Zor ve acı bir gündü bir baba için en zor imtihandı rabbim bu gençleri ailesine şefaatci eylesin Nurlar içinde yatsınlar Cennet bahçelerinde gezsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Gamze (5 yıl önce)
    Allah rahmet etsin rabbim mekanlarını cennet etsin gencecik çocuklar :(
    0
    0
    Yanıtla
  • aziz ugur (5 yıl önce)Gamze isimli kullanıcı yorumuna
    amin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yabangulu (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşallah ailesine sabır versin Rabbim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Uzunçayır (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Allah hiçbir babaya böyle bir acı yaşatmasın
    0
    0
    Yanıtla