SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2017-09-06 03:39:24
Yıldırım Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 9’ncu Uluslararası Kervansaray Buluşması kapsamında Yıldırım Satranç Turnuvası düzenleneceği belirtildi.

Satranç Malatya İl Temsilciliği, Malatya Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası’nın ardından yeni bir turnuvaya hazırlanıyor. İl temsilciliği, Battalgazi Belediyesi’nin destekleriyle 9’uncu Uluslararası Kervansaray Buluşması kapsamında Yıldırım Satranç Turnuvası düzenleyecek. Turnuva, 17 Eylül’de Kernek Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

9’ncu Uluslararası Kervansaray Buluşması Yıldırım Satranç Turnuvası A ve B kategorilerinde yapılacak. A kategorisinde 2003 ve daha önceki doğumlular, B kategorisinde ise 2004 ve sonraki yıllarda doğanlar mücadele edecek. 3 dakika+2 saniye eklemeli olarak oynanacak olan turnuvada, her iki kategoriden 32’şer olmak üzere 64 sporcu katılacak. Turnuvada A kategorisinde 5 sporcuya 550 TL, B kategorisinde ise 5 sporcuya 450 TL olmak üzere bin TL para ödülü verilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız