SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım Yeniden Seçildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:27:28
Yıldırım Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Malatya 1 nolu şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Kerem Yıldırım, tek listeyle girdiği seçimde güven tazeledi. 

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 nolu şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu, Malatya Büyükşehir Belediye konferans salonunda yapıldı.

Mevcut başkan Kerem Yıldırım'ın tek listeyle girdiği seçimde, 162 delege oy kullandı. 158 delegenin oyunu alan Kerem Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kuruluna girmek için aday olan Veysel Güler, Selim Kocaaslan, Hamza Çalhan ve Mehmet Oktay, delegelerden yeterli oyu alamadı.

Kerem Yıldırım başkanlığındaki Eğitim-Bir-Sen Malatya Şubesi'nin yönetimi şu isimlerden oluştu: "Ahmet Yıldızhan-Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili, Recep Kaya-Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu, Cemal Kalay-Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Sorumlusu, Hanifi Gül-Başkan Yardımcısı ve Basın-İletişim Sorumlusu, Şükrü Deveceloğlu-Başkan Yardımcısı, Eğitim ve Sosyal İşler Sorumlusu, Sabri Güneş-Başkan Yardımcısı, Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sorumlusu."

Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 nolu şubesinin üst kurula seçilen delegeleri ile şöyle oluştu: "Kerem Yıldırım, Hanifi Gül, Nurettin Gürsoy, Cemal Kalay ve Ahmet Yıldızhan."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız