SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım'ın Annesi Vefat Etti

0
Güncellendi - 2016-06-02 04:34:43
Yıldırım'ın Annesi Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Hokey İl Temsilcisi ve Milli Tekvandocu Kadir Yıldırım’ın annesi hayatını kaybetti.

Önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 85 yaşındaki Nadire Yıldırım, Devlet Hastanesi Dahiliye Yoğun Bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öğle namazı sonrası Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, AKP İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, çok sayıda daire müdürü ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile Yıldırım ailesi katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Nadire Yıldırım, Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

iha

KADİR YILDIRIM'IN ANNESİ VEFAT ETTİ (BARIŞ TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız