SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldırım'ın Başkan Adayı

A- A+ PAYLAŞ

Aziz Yıldırım, 11 Ağustos'taki Kulüpler Birliği toplantısından sonra Mehmet Ali Aydınlar'ın federasyon başkanlığına önerilmesine, "Onun başkanlık koltuğuna oturacağı yer federasyon değil, Fenerbahçe'dir" yanıtını verdi..

Tarih 11 Ağustos 2008... Yer İstanbul Mecidiyeköy'deki Astoria Alışveriş Merkezi içindeki Kulüpler Birliği Ofisi... Saat 18:40... Kulüpler Birliği, az önce önemli bir toplantıyı bitirmiş ve 20 Ağustos'ta yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için Mahmut Özgener isminde karar kılmıştı. Tüm kulüpler, Özgener lehine oyunu vermiş ve toplantı sona ermiş durumda... 18 Süper Lig Kulübü'nün temsilcilerinin 12 tanesi genel gündem tamamlandıktan sonra ofisten ayrılır.

TOPLANTI SONRASI SOHBET
Kulüpler Birliği Başkanı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkan vekilleri Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor Başkanı Mecnur Odyakmaz, Denizlispor Başkanı Ali İpek, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, vakfın ofisinde oturmaya devam etmektedir. Bir süre önce yenilen yemeğin ardından çaylar içilirken konu TFF Başkanlığı seçim sürecine gelir. Bir kulüp başkanı, Mahmut Özgener hakkındaki olumlu düşüncelerini sıraladıktan sonra halen TFF Yönetim Kurulu üyesi olan Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili görüş bildirir.

'BİR GÜN BIRAKACAĞIM'
Kulüp başkanı, Mehmet Ali Aydınlar'ın Federasyon başkanı olabilecek ideal bir isim olabileceğini savunurken, yaşadığı (oğlunu kaybetmesi) büyük acı nedeniyle bu dönem içinde bunun mümkün olmayacağını söyler.O sırada şekersiz açık çayından bir yudum alan Aziz Yıldırım, hem kendisini hem Mehmet Ali Aydınlar'ı hem de milyonlarca Fenerbahçe taraftarını ilgilendiren, gönlünden geçen cümleleri sarf eder: "Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık koltuğuna oturacağı yer Futbol Federasyonu değil, F.Bahçe Kulübü'dür. Bir dönemden sonra ben artık olmayacağım. Biz de bu şerefli görevi günü geldiğinde bırakacağız, kenara çekileceğiz. Açıkçası benden sonra bu koltuğa oturmasını istediğim ilk kişi Mehmet Ali Bey'dir, umarım öyle de olur." Diğer kulüp başkanları da önünde gönlünden geçeni açıklayan başkan Yıldırım'a, Mehmet Ali Aydınlar'la ilgili düşünceleri ve bu çok zor görevi yapabileceği konusunda destek verir ve sohbet kaldığı yerden devam eder.

MALATYALI..
Malatya'da 1956'da doğan Mehmet Ali Aydınlar, iş hayatına 1981'de mali müşavir olarak atıldı. 1993'te Acıbadem Hastanesi girdiği sağlık sektöründe büyük işlere imza attı. Acıbadem Sağlık Grubu, 2000 yılının sonunda halka açılarak borsada işlem gören tek sağlık kuruluşu oldu. F.Bahçe'de bir süre yöneticilik yaptı. F.Bahçe Burnu'ndaki tesislerde bulunan havuzun sponsoruydu. 14 Şubat 2008'de Federasyon yönetim kuruluna seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız