SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldız 'Çok Şey' Söyledi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, 1-0'lık mağlubiyetin ardından "çok ilginç" açıklamalar yaptı. Dağınık ve etkisiz futbolla mağlup olan takımın oyununu "Bugüne kadar oynamış olduğumuz en iyi oyun" diye nitelendiren, mağlubiyetten dolayı çok mahcup olduklarını söyleyen Yıldız, kamuoyunda "Haşim Karadağ yönetiminin devamı" diye yorumlanan Şevket Küçükaslan başkanlığındaki yeni yönetimle ilgili de göndermelerde bulundu.

Yıldız maç sonunda şöyle konuştu:

“Bugün 6’ncı müsabakamızı oynadık. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde belki de bugüne kadar oynamış olduğumuz en iyi oyunu oyuncular ortaya koydu. Hepsini kutluyorum. Ama tabi ki istediğimiz sonuç çıkmadı. Önümüze bakmak gerekiyor. Bunu sürekli söylüyorum. Ama maalesef önümüzü de göremiyoruz. Bir futbol takımı bugün sahada bu şartlarda yapması gereken her şeyi yaptığına inanıyorum. Tabi ki bizler bulunmuş olduğumuz ortam içerisinde, hem bulunmuş olduğumuz camiayı, hem bu taraftarı üzmek hiçbir zaman istemedik. Bugün de alınan sonuçtan dolayı çok üzgünüz. Çok da mahcubuz.

Ama ne yazık ki bizim bu duygularımızı, bu düşüncelerimizi bizim dışımızdaki bizimle hareket eden insanlara baktığımız zaman özellikle son yapılan kongre seçilen başkan hepsini kutluyorum, tebrik ediyorum. Bizim sorunlarımızı bilen ve çözüm üretmesi gereken insanların görev başında bizim adımıza avantaj diye görüyoruz.

Ayrıyeten başta sayın Valimiz, sayın belediye başkanımız olmak üzere, sayın basın mensupları ve taraftarların çok mutlu olduklarını görüyoruz. Biz de mutlu olmak istiyoruz. Göreceğiz yani. Tabi ki bu konularla alakalı. Bu sonuçla alakalı değil. Bunu aslında kongreden sonra açıklamak gerekiyordu. Ama maç arifesinde böyle bir şeyin doğru olmadığını düşünerek yarın bir basın toplantısı yaparak gerçekten yaşamış olduklarımızı, yani hiç kimse kusura bakmasın. Biz görevimizi, vermiş olduğumuz sözleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunun da gayreti içindeyiz.

Ama hiç kimse de unutmasın ki aptal değiliz, hiç kimse bizi kullanamaz. Biz sadece işimizi yaparız, bugüne kadar da bunu böyle yaptık. Bizim dışımızda geldiğimiz gün şunu söyledik. Bu takım hedefine varacaksa, teknik ekibiyle, futbolcusuyla, basınıyla, camiasıyla, taraftarıyla, yönetimiyle başarıyı elde edebiliriz dedik. Bugüne kadar oyuncularımız ve bizler gereken her şeyi yaptık, bunun dışında hiçbir destek görmedik.

Yönetimimiz oluştu. Bu yönetim zaten bugüne kadar bizim sorunlarımızı halletmesi gereken yönetim. Hiç kimseyle birey olarak problemimiz yok. Ama bir anlayışı izah etmeye çalışıyorum. Bizim adımıza da sevindirici. En azından bizim sorunlarımızı bilen bir yönetim. Ama bu saatten sonra vaad dinleyecek halimiz yok. Dolayısıyla bu hafta içerisinde bu ödemelerin yapılmasını bekliyoruz. Onun için yönetimimizi de başkanımızı da bekliyoruz. Beni isteyip istememesi önemli değil. Sadece bireylerle uğraşırsak bu durumlarla karşı karşıya kalırız.

...Detaylara girmek istemiyorum. Benim görüşüm, anlayışım ve benim yaşadıklarımı değerlendirerek size bir açıklama yapıyorum. Siz nasıl anlarsanız istediğiniz şekilde anlamak durumundasınız. Ona da saygı duyarım. Benim görüşümde olmak mecburiyetinde değilsiniz. Ama ben bu takımın bu şartlarda ortaya koymuş olduğu bugünkü mücadeleyi çok olumlu görüyorum ve hepsini alnından öpüyorum.

...Ben şahıslarla alakalı konuşmuyorum. Ben şunu söylüyorum. Malatyaspor’a zarar veren biz değiliz."

Öte yandan Giresunspor Teknik Direktörü Akif Başaran ise maç sonrasında şu açıklamayı yaptı:

"Bizim için zor bir deplasmandı. Gelirken şartlar çok değişti ama oyun başladıktan sonra oyunun şartlarına göre ilk yarı tutuk bir oyun sergiledik. Ama ikinci yarıda Malatya’dan daha iyi oynayarak neticeye gittik. İlerleyen dakikalarda fark biraz daha artabilirdi ama bazı son vuruşlardaki beceriksizlik maalesef farkın artmamasına neden oldu. Tüm oyuncularımı canı gönülden kutlarım.

Malatya takımını daha önceden de seyrettirdik. Malatya takımı iyi bir takım. Özellikle Eskişehir maçında burada çok iyi oynadı ama tabi ki bugünkü görüntüsü hoş değildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız