SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldız Kızlar'da 2. Eleme Turu Başlıyor

0
Güncellendi - 2017-07-21 02:52:31
Yıldız Kızlar'da 2. Eleme Turu Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1.eleme turu, 110 kulübün katılımı ile 12-17 Temmuz tarihlerinde 25 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Malatya Grubu’nu lider tamamlayan Kayseri Gençler Birliği de ikinci eleme turunda mücadele edecek.

Gerçekleştirilen grup müsabakalarında ilk sırayı alan takımlardan bir üst tura direkt olarak yükselen takımlar şöyle:

1207 Antalya Döşemealtı Bld. Spor

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik

Ankara Metropol Spor

Beşiktaş A.Ş.

Dudullu Spor

Erzincan Gençler Gücü Spor

Fatih Vatan Spor

Fomget Gençlik Spor

G. H. Yılmaz GSS Lisesi Gençlik

Giresun Sanayi Spor

Güneykent Spor

Hakkari Gücü Spor

Horozkent Spor

Karadeniz Ereğli Belediye Spor

Karadeniz Ereğli Genç Yıldız Spor

Kayseri Gençler Birliği

Konak Belediye Spo

Konya İdmanyurdu Spor

Pendik Çamlık Spor

Rusumat - 4 Gençlik Spor

Soma Zafer Spor Gençlik

Şanlıurfa Gençlik Spor

Tavla Gençlik Spor

Aynı grupta yer alan 7 Eylül Gençlik Spor ve Fethiyespor ile yine aynı grupta yer alan Adana İdman Yurdu Spor ve Maraş Gücü Spor gruplarında 1. ve 2. sırayı alarak baraj maçı oynamadan 3 müsabakada elde ettikleri 7'şer puan ile bir üst tura çıkmaya hak kazandılar.

6 puanlı takımlar arasından ise en iyi averaja sahip Nazilli Belediye Spor, Kanalboyu Nilüfer Spor, Akdeniz Nurçelik Spor, Bozüyük Halk Eğitim Gençlik Spor ve Soya Spor Gençlik 2. turda yer alma hakkını elde eden diğer takımlar oldu.

2. eleme turundan itibaren tüm takımların birbiriyle eşleşme ihtimali olacak. Müsabakalar tarafsız sahalarda saha uygunluklarına bağlı olarak daha önce açıklanan takvim dahilinde 25 Temmuz ya da 26 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yapılacak kura çekimi ile takımların bir sonraki tur ve turlarda hangi takım ve takımlar ile eşleşeceği ve şampiyonluğa giden yol tamamen belirlenecek.

2. eleme turundan itibaren müsabakaların eşitlikle bitmesi halinde uzatma süreleri ve seri penaltı atışları bir üst tura çıkacak takımın belirlenmesini sağlayacak. Müsabakaların hangi il ve sahalarda oynanacağı daha sonra www.tff.org'da duyurulacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız