SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yıldız Kızlarda İddialıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:29:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda grubu ikinci sırada tamamladıklarını anımsatarak, Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda iddialı olduklarını, ilk grubu geçerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

Çelebi, takım olarak iyi bir altyapıya sahip olduklarını ifade ederek, altyapının meyvelerini toplamaya başlayacaklarını kaydetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak kuruldukları günden buyana altyapı çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Çelebi, "Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak profesyonel takımımızı oluşturduktan sonra altyapıya yöneldik. Altyapı çalışmalarımızı hiç bir zaman ikinci plana atmadık. Profesyonel futbol takımımızın yanı sıra altyapıya da önemli yatırımlar yaptık" dedi.

Çelebi, altyapıda yetenekli sporculara sahip olduklarını belirterek, "Altyapıda önemli bir gelişim sağladık. Yetenekli sporcularımız var. Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda da altyapımızdan yetişen sporcularla mücadele edeceğiz. Yıldız Kızlarda oldukça iddialıyız. İlk grubu geçerek, şampiyonada yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu. 

-Müsabakalar 24 Haziran'da başlayacak-

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası, 24 Haziran'da başlayıp, 28 Haziran'da sona erecek. 

Yıldız Kızlarda müsabakalar 16 grupta oynanacak. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarının sonucunda gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Bir üst turda takımlar kura ile 4'er takımlı 4 grup halinde mücadele edecek.  Bu aşamada gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar çeyrek finale kalma hakkı elde edecek. Çeyrek final ve sonrasında oynanacak maçlar tek maç eleme usulünde gerçekleştirilecek.

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kayseri grubunda yer alacak.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, grupta Hamidiyespor, Kayseri Gençlerbirliği Spor, Kayseri Atletik Spor ve Yıldızım Beyazıt Şafakspor takımlarına karşı mücadele edecek.

Malatyalı bayanlar ilk maçta 24 Haziran Çarşamba günü 17.00'da Argıncık 1 nolu sahada Hamidiyespor ile karşı karşıya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız