SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yıldız Seçim Bürosu Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:40:58
Yıldız Seçim Bürosu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya 1’nci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, seçim bürosu açarak gövde gösterisinde bulundu. Öğretmenevi bitişiğinde seçim bürosu açılışına Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başladı. Açılış konuşmalarına geçilmeden önce açılış duası okundu. Ardından MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, seçim bürosunun Malatya’ya, Milliyetçi Hareket’e, Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Cenabı Allah’ın izniyle biz bu yola baş koyduk. Yola çıktık. İnşallah başarılı olacağız. Malatya yürüyecek, biz yürüyeceğiz. Milliyetçi Hareket yürüyecek, Malatya yürüyecek” dedi. 

“BUGÜN, MUHAMMET MUSTAFA, ALİ DİYENLER BURADA”

Daha sonra MHP Malatya 1’nci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, seçim bürosu açılışına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Yıldız, “Bugün burada bizi bir araya getiren Cenabı Allah’a şükürler olsun. Bugün Allah diyenler burada. Bugün Muhammed Mustafa diyenler burada. Bugün Ali diyenler burada. Bugün hak yolunun yolcuları burada. Bugün millet diyenler burada. Bugün birlik, beraberlik diyenler burada. Bugün bin yıllık kardeşliği pekiştirmek isteyenler burada. Bugün hak diyenler, hukuk diyenler, adalet diyenler burada. Bugün zulme karşı dur diyecekler burada. Bugün ülkemizin bölünmesi için dik duracaklar burada. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.”

“RÜŞVETİ SIFIRLAYANLAR BURADA YOK”

Allah adıyla milleti kandırıp, Allah’a şirk koşanlar aralarında olmadığını belirten Yıldız, Kuran ile milleti aldatıp, Allah’ın  ayetiyle dalga geçenlerin burada olmadığını söyledi. Haktan bahsederken milyar dolarlık rüşvetleri sıfırlayanların burada olmadığını belirten Yıldız, şunları kaydetti: “Dürüstlükten bahsederken, milletin gözünü boyayıp para havuzlarında rüşvet biriktirenler burada yok. Birlik naraları atarak, birliğimizi 36 etnik parçaya bölenler burada yok. İmralı’da bebek katili Öcalan ile pazarlık yapanlar burada yok. Akan Müslüman kanında elleri olanlar burada yok. Irak’ta Amerikan askerleri tarafından ırzına geçilen Müslüman kadınların vebalini sırtında taşıyanlar burada yok ve olmayacaklar.”

“İŞSİZLİK CUMHURİYET TARİHİ REKORUNU KIRMIŞ”

Ekonomi iyi gidiyor diyorlar, yalan söylüyorlar” diyen Yıldız, “Cari açık, 45 milyon dolar ile Cumhuriyet rekorunu kırmış. İşsizlik cumhuriyet tarihi boyunca rekor seviyeye ulaşmış. İşsiz Cumhuriyet tarihi boyunca rekor seviyeye ulaşmış. 400 milyar dolarlık dış borç ve toplam 800 milyar dolarlık borç ile Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan tüm borçlardan daha fazla borçlandırılmışız. Kredi borcunu ödemeyenleri sayısı 700 bini aşmış. Kredi kartı borcunu ödemeyen vatandaşlarımızın sayısı 3 milyonu bulmuş. Asgari ücret, açlık sınırı altında. Çiftçi perişan. Esnaf siftahsız günü kapatıyor. Sattığı ürünün yerine yenisini koyamıyor. 2103 yılı itibarıyla 370 bin küçük esnaf dükkanını kapatmak zorunda kalmış. Yıllarını çalışarak geçiren emekli, rahat yaşaması gerektiği ahir yaşında geçinebilmek için iş aramaktadır” dedi.

“HERKES BUNLARI KANDIRIYOR”

Ekonomisi iyi olanların sadece hükümet ve yandaşlarının olduğunu vurgulayan Yıldız, AKP döneminde milletin bütün değerleri tahrip edildiğini vurguladı. Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Zina yüzde 1300 arttı. Boşanma yüzde 700 arttı. İçki kullanımı yüzde 340 arttı. Mağdur edebiyatıyla bugüne kadar geldiler. Yanlış yapıyorlar, kandırıldık diyorlar. Sözde paralel, Amerika, NATO, Esat, Almanya, Kandil, İsrail, Sisi, İngiltere, Putin, Papa kandırıyor. Velhasıl herkes bunları kandırıyor. Peki herkesi sizi kandırıyorsa, bu millet size nasıl güvenecek de oy verecektir? Diye soran Yıldız, 2 gün sonra kandırıldık deyip ülkeyi satmayacağınızı nereden bilsin bu millet. Sıkıştığınızda Süleyman Şah türbesi ve Saygı Karakolu’nu bombalayıp  kaçtığınız gibi vatan topraklarını da satıp kaçmayacağınıza nasıl insansın bu millet.”

“BİZİMLE YÜRÜ MALATYA”

Son günlerde dolatın başını alıp gittiğini, bir türlü durdurulamadığını anımsatan MHP’li Yıldız, borç yükünün sıfır dolar kurundan dolayı 100 milyar dolar eski parayla 100 katrilyon olduğunu belirtti. Ülkede istihdam ortamı oluşturulmadığını, 300 bin öretmenin atama beklediğini ve 450 bin iktisat fakültesi mezunu gencin iş için beklediğini hatırlatan Yıldız, milletin gerçeği işsizlik, geçim olduğunu kaydetti. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da Milliyetçi Hareketin iktidara geleceğine yürekten inandığını belirten Yıldız, MHP iktidarında yapacaklarını şöyle özetledi: “MHP vatanın bütünlüğü, kardeşlin teminatıdır. Yoksulluğa çözüm MHP olacaktır. İşsizliğe, asgari ücretle çalışanların geliri MHP ile artacaktır. Esnaf MHP iktidarına gülecek; memur MHP iktidarıyla mutlu olacak. Emekliler, MHP iktidarıyla rahat bir nefes alacak, Malatya’da MHP iktidarıyla hizmete gerçek hizmete kavuşacaktır. Kayısı MHP ile hak ettiği değere ulaşacak, Malatya kağıt üzerinde değil, gerçekten güzel ve büyük bir şehir olacaktır. Hakkın yolunda, halkın yanında bizimle yürü Malatya diyorum.”

BİNLERCE MALATYALIYLA SEÇİM BORUSUNU AÇTI

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, konuşmasını tamamladıktan sonra seçim bürosunun açılışını Malatya Baro Başkanı Enver Han, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Karaca, Şehit Aileleri Ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı Duran Şahin ve diğer protokol davetlileri ve binlerce Malatyalı tarafından açıldı. Açılıştan sonra MHP Malatya Milletvekili adayı Arif Yıldız, seçim borusu açılışına katılanlarla tek tek ilgilenerek, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çekti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız